Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Заробіток на трейдингу криптовалют для чайників

Поки волатильність цифрових грошей багатьох насторожує і не дозволяє зважитися на, можливо, дуже вигідну інвестицію, інші (трейдери) успішно користуються «стрибками ціни» переважно нових проектів для збільшення своїх фінансових можливостей. Більш того, існує багато ресурсів, що дозволяють за певну комісію повторювати угоди досвідчених трейдерів, проводяться навчальні курси і багато іншого. Насправді це ціла наука, і з першого разу навряд чи вдасться вигідно провести операцію, не розуміючи базових речей.

Вибір криптовалютної пари і біржі

Перш за все, необхідно визначитися з криптовалютной парою, до якої будемо торгувати, і відповідно, вибрати кріптовалютную біржу, де є ваші монетки. Безперечно, лідером в ніші є Binance на сьогоднішній день. Однак, є й інші хороші криптобіржі, про плюси мінуси яких, а також про інші необхідні знання для трейдингу, є інформація в книзі, яку можна замовити на сайті tradegrail.com.

Серед найпопулярніших активів в даний час можна виділити:

  1. Bitcoin - безперечно, найбільший і популярний актив у світі криптовалюта;
  2. Ethereum - ще один популярний актив, який часто експлуатують для переказів між різними кріптовалютнимі біржами;
  3. Стейблкоіни - стабільний варіант для тих, кого бентежать нестабільні великі цифрові монети. Tether і інші стейблкоіни стоять 1 $.
  4. Токени - застосовуються не тільки для боротьби з комісіями бірж, але і отримання певних привілеїв.

Власне, в даний час існує понад 2 тисячі криптовалют, і постійно з'являються нові проекти. Важливо мати певний досвід і розуміння того, як відрізнити перспективний токен або криптовалюта від відвертого лаві.

Що потрібно враховувати трейдеру для заробітку криптовалюти?

Було б нерозумно стверджувати, що не потрібен досвід - потрібен! І виключно теорія його отримати не дозволить. Потрібно ризикувати або залишатися в стороні. Альтернатива - повторювати дії за певних трейдером (потрібно брати в рахунок динаміку його угод), користуючись певними інструментами. Але це окрема тема для розмови. Ми не про це.

Ключові аспекти, які необхідно враховувати:

  1. Ліквідність - щоб швидко купити / продати обрану кріптовалютную пару необхідно, щоб дотримувався попит на криптовалюта, щоб вона торгувалася в хороших обсягах.
  2. Волатильність - сьогодні складно когось здивувати зростанням криптовалюта на 20% за добу, в чому, власне кажучи, трейдинг криптовалюта привабливіше, ніж у випадку з класичними акціями. Однак, торгувати нестабільними і сумнівними токенами, як мінімум, «на перший час» вкрай небезпечно. Це божевілля. Завідомо програшних проектів багато, і без досвіду їх побачити деколи складно.
  3. Перспективи - важливо, щоб ідеї розробників була актуальною і цікавою. Тут все абсолютно ясно. Якщо такий продукт вже є, і нова криптовалюта не привносить в світ індустрії нічого нового, врятує тільки хороший маркетинг. А з цього випливає.
  4. Команда розробників - важливо уважно вивчити, хто займається проектом. Якщо перед вами колишні представники керівних посад в Google та інших великих брендах, ймовірно, є сенс задуматися про покупку, поки про проект ще ніхто не знає. Але важливо враховувати і обсяг зібраних коштів, і ідею, і інші фактори, зазначені вище.
  5. ЗМІ - від деяких постів відомих особистостей може спостерігатися простий дикий зростання або падіння навіть великих криптовалюта. Так влаштована індустрія. Якщо ви бачите багато новин про той чи інший проект, це добре.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь