Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ремонт ноутбуків Acer: особливості моделей і найчастіші причини поломок.

Майже половина ноутбуків, які перебувають у жителів СНД, випущена компанією Acer. Це недорога, але в той же час продуктивна і надійна техніка. Але яким би якісним не був ноутбук, він все одно може зламатися. І тоді доведеться нести його в сервісний центр.

Про бренд комп'ютерної техніки Acer

Acer - тайванський бренд електроніки. Найвідоміший продукт, що випускається під ним - ноутбуки. І такі пристрої саме від цієї компанії є найпопулярнішими серед користувачів комп'ютерної техніки у всьому світі. Згідно з підрахунками, ноутбуки Acer займають близько половини всього відповідного ринку.

Купувати комплектуючі та запчастини краще за все у перевірених продавців, наприклад, щоб придбати экран Acer Aspire One - достатньо перейти за посиланням.

Переваги ноутбуків Acer.

Серед усіх представлених брендів Acer виділяється приємною для споживачів ціновою політикою. Результати навіть швидких підрахунків кажуть, що техніка «Ейсер» коштує дешевше на 5-7% в порівнянні з аналогічними за характеристиками пристроями конкурентів.

Орієнтованість на поточні цифрові потреби. Навіть найдешевші моделі ноутбуків Acer мають параметри, які дозволяють комфортно користуватися всіма актуальними технологіями. Наприклад, сучасні бюджетні портативні комп'ютери від цього бренду можуть без проблем:

  1. програвати відео у високій якості з частотою 60 кадрів в секунду;
  2. підтримувати одночасну роботу десятків додатків;
  3. відтворювати гри 3-4 річної давності на високих настройках і т.д.

У кожній новій моделі Acer впроваджує останні, але перевірені технології. Тому, наприклад, при покупці ноутбука цієї фірми можна виявити Bluetooth, USB і WiFi, що підтримують актуальні стандарти.

Широкий вибір моделей. Багато ноутбуки Acer зосереджені в бюджетному сегменті. Але у компанії є моделі як для бізнесу, так і ігрові. Тому кожен може вибрати рішення по гаманцю і потребам.

З якими поломками ноутбуків Acer найчастіше стикаються майстра в сервісних центрах.

Зламана кнопка Power. Деякі клієнти через якийсь час після покупки ноутбука не можуть його включити або їх комп'ютер мимовільно завершує роботу. Найчастіше це відбувається через поломку пластикового елемента кнопки Power. Полагодити його неважко, але за цим доводиться звертатися в сервісний центр.

Зірвані петлі і / або тримачі. Пластик має властивість ламатися, особливо при необережному поводженні. Але полагодити це можливо за допомогою простої заміни зіпсованого елемента на справний, придбати який можна в онлайн-магазині AcerParts.

Порти. Це зазвичай характерно для ноутбуків, якими активно користувалися вже 4-5 років. Зокрема, у деяких відмовляють USB і HDMI. Також люди нерідко звертаються в сервісний центр з неробочим гніздом для підключення харчування.

Дуже рідко виходить з ладу процесор, відеокарта і материнська плата. Acer вибирає якісні комплектуючі, які при роботі в штатному режимі не перегріваються, а тому не ламаються.

У 80% випадків ремонт ноутбуків Acer не складний. Тому для клієнтів сервісного центру лагодження обходиться дешево.

Якщо ваш ноутбук не включаться або вас щось не влаштовує в його роботі, зверніться в авторизований сервісний центр. Там проведуть діагностику, за результатами якої будуть повідомлені точні терміни і вартість ремонту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь