Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кулер для води?

Кулери для води використовуються в домашніх умовах, офісах, адміністративних та інших будівлях. Такі пристрої дуже популярні завдяки функціональності і зручності, але вибрати підходящий варіант серед численних пропозицій буває непросто.

Види і особливості кулерів

Для початку варто визначитися з різновидом кулера. За способом управління пристрої бувають механічними і електронними, по установці - настільними або підлоговими. Бутель з водою може завантажуватися зверху чи знизу, а можливості кулера залежать від набору його функцій.

У кожного виду кулерів є свої плюси і мінуси. Підлогові пристрої хороші різноманітністю моделей, простотою в експлуатації, зносостійкістю. До мінусів можна віднести великий розмір і вагу. Варто зазначити, що настольные кулеры для воды обходяться дешевше і важать менше, зате не можуть порадувати додатковими функціями.

Критерії вибору

При виборі моделі варто звернути увагу на декілька параметрів:

· Розміри - пристрій не повинні заважати переміщенню людей. Бажано спочатку підібрати місце, де буде стояти таке пристосування, і потім вибирати модель відповідних габаритів. Наприклад, для невеликого приміщення можна вибрати компактний кулер для води, який не займає багато місця;

· Функціонал - є варіанти з підігрівом і охолодженням або без таких опцій. Кулер для води без таких опцій стане вдалим і економічним рішенням для приміщень, де необхідна вода тільки кімнатної температури;

· Дизайн - кулеры для воды в Киеве представляють собою досить помітне обладнання, тому зовнішній вигляд відіграє далеко не останню роль;

· Частота використання - якщо пристроєм буде користуватися велика кількість людей, краще вибрати компресорний метод охолодження, а для дому або невеликого офісу підійдуть кулери для води з електронним охолодженням.

Кулери розрізняються за способом подачі води: можливий натиск кухлем або спрацьовування від кнопки. Першими зручніше користуватися однією рукою. Додаткові можливості допомагають розширити функціонал пристрою. Наприклад, є апарати з холодильниками або подачею газованої води.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь