Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи можна орендувати спецтехніку?

Демонтаж бетону, будівель із залізобетону та металоконструкцій, копка котлованів, послуги гусеничного бульдозера, гідромолота, гідроножиців - далеко не повний перелік робіт, які здійснює наша компанія. Сучасний автопарк спецтехніки та штат, укомплектований справжніми професіоналами, дозволяють нам брати активну участь в будівельних і ремонтних роботах будь-якого масштабу і складності.

Для яких робіт використовується різна спецтехніка

Одна і та ж одиниця спецтехніки може використовуватися для десятків видів робіт, головне, щоб керувала нею людина, що володіє технологіями і дотримується правил. Фахівці нашої компанії, для якої оренда спецтехніки у Львові є основним напрямком діяльності, готові якісно і оперативно провести будь-якого роду будівельні та ремонтні роботи з використанням сучасної техніки:

  1. Екскаваторні роботи. Копання траншей, ям, котлованів, підготовка майданчиків перед зведенням споруд або створенням ландшафтного дизайну - все це можна віднести до земельних робіт.
  2. Знесення будинків. Демонтаж морально застарілих та аварійних споруд - небезпечний процес, до якого не варто допускати дилетантів. Наша компанія дотримується етапності, а перед початком робіт визначає найшвидший і економічно вигідний спосіб демонтувати споруду.
  3. Вивіз сміття. Ніякі роботи не можуть розпочатися, перш ніж з території не буде вивезено сміття. Як показує практика, захаращення - ознака не тільки демонтажу, а й в принципі будь-якого місця призначеного під будівництво. У нашому розпорядженні є вся необхідна техніка для оперативного «збирання».
  4. Землекопні роботи. Просто викопати котлован - це чудово, але необхідно ще й вивезти зайву землю. Ми проводимо весь комплекс земельних робіт - копка, виїмка землі і її транспортування до зазначеної замовником точки.
  5. Доставка будівельних матеріалів. У нашому автопарку є самоскиди 30-40 тонн, які можуть доставити до будівельного майданчика пісок, щебінь, глину, бут, подрібнений бетон - все, що забажає замовник.
  6. Асфальтування доріг. Укладання дорожніх покриттів - процес високотехнологічний і трудомісткий. Ми володіємо не тільки необхідною технікою, а й усіма тонкощами і нюансами процесу асфальтоукладання.

Існує певний перелік робіт, де використовувати спецтехніку неможливо зовсім, або на певних етапах. Наприклад, демонтаж будівель занадто великої висотності або об'єктів, які підлягають не знесенню, а частковій реставрації. У таких випадках ми проводимо ручний демонтаж. Це зовсім не означає, що процес затягнеться, адже в нашій компанії працюють тільки фахівці, які володіють усіма правилами і технологіями розбирання.

Чи можна орендувати спецтехніку?

Оренда спецтехніки - один з напрямків діяльності нашої компанії. Ви можете не тільки замовити виконання робіт, а й орендувати спецтехніку на потрібний період часу. Ми гарантуємо, що всі одиниці знаходяться в працездатному стані, проходять регулярні ТО, і без проблем впораються з поставленим завданням при дотриманні всіх норм і правил виконання робіт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь