Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги дерев'яних вікон

З огляду на вражаюче розмаїття сучасного ринку віконних рішень, вибрати найбільш оптимальний варіант, часто, буває досить складно. Що цілком закономірно, адже ідеальних рішень елементарно не існує, а тому, клієнт завжди буде змушений шукати якийсь баланс між ціною і ефективністю. Для кого-то з покупців велику роль грає міцність, для інших - показники естетичності або доступність.

Екологічна безпека

Все більше споживачів схиляє свій вибір до природних натуральним матеріалам. Адже, незалежно від якості виготовлення, штучні матеріали навряд чи зможуть ефективно конкурувати з натуральними аналогами. А тому, повноцінних суперників за показниками екологічності, у дерев'яних конструкцій на вітчизняному ринку просто не існує. Придбати Деревянные евроокна можна за посиланням.

Звуко та теплоізоляція

Багато клієнтів вважають, що вікна з дерева не здатні гарантувати рівень звуко та теплоізоляції, ідентичний сучасним віконним конструкціям з металлопласта. На ділі ж це не так. Можливо, перші вікна з натурального дерева і не могли похвалитися перед споживачами гідними ізоляційними якостями, але це ні в якій мірі не відноситься до сучасних виробів. Так що, дерев'яні вікна не тільки нітрохи не поступаються будь-яким штучним аналогам, але і трохи перевершують їх внаслідок природних особливостей самої деревини.

Цінове питання

Одним з найбільш відчутних недоліків дерев'яних конструкцій, найчастіше, прийнято вважати їх менш доступну на тлі конкурентів ціну. Тому як, на думку переважної більшості споживачів, матеріал природного походження не може коштувати дешево, а тому, набагато менш доступний, ніж синтетика. Разом з тим, мало хто усвідомлює, що реально, по вартості, посперечатися з дерев'яними конструкціями здатні виключно самі бюджетні вікна з ПВХ.

Так що, якщо ви уважно розглянете ціни на вироби середнього і вищого класу, стане ясно, що відмінності між деревом, ПВХ і алюмінієм, найчастіше, нівелюється вартістю додаткової фурнітури, монтажу і послуг з гарантійного обслуговування. Внаслідок чого, багатьох покупців явно дивує той факт, що по-справжньому функціональні дерев'яні вікна купити виходить не набагато дорожче будь-яких інших вікон високого класу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь