Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Коли потрібні послуги евакуатора

Тим, у кого в дорозі зламався автомобіль, знадобиться евакуатор. Цей транспортний засіб посприяє переміщенню в автосервіс також зазнав аварії мотоцикл, який зазнав поразки позашляховик або автобус. За допомогою надійного евакуатора можна також транспортувати придбане нове авто в особистий гараж щасливого власника.

Професійна компанія, що надає цілодобово і без вихідних днів евакуатори, приймає від представників населення замовлення як на екстрену, так і заплановану транспортування транспортних різноманітних засобів. Щоб замовити евакуатор львів цілодобово, переходьте за посиланням.

Після надходження клієнтської заявки евакуатор буде на потрібному місці вже через двадцять хвилин. На сайті професійної структури є таблиця із зазначенням приблизної вартості робіт з перевезення

  1. легкових машин
  2. мінівенів
  3. мотоциклів
  4. газелей
  5. мікроавтобусів

Тим, хто вирішить скористатися спеціальними умовами організації, надаються вигідні знижки. Так, наприклад, всім без винятку клієнтам, які роздрукують візитку підприємства і не забув повідомити про це при оформленні замовлення, дається знижка в розмірі п'яти відсотків від загальної вартості послуги на переміщення будь-якого транспортного засобу. Для тих же, хто наважиться вступити в клуб постійних клієнтів, подібна знижка подвоюється.

Досвідчені співробітники компанії прекрасно інформовані про те, як в місті будь-якому евакуатор проїхати. Мало того, що вони прекрасно знають місто і його дороги, вони ще й чудово обізнані про те, де найбільше пробок і о котрій годині.

Відомо їм і те, де в даний час проводяться дорожні ремонтні роботи. Крім послуг з транспортування позашляховиків, велосипедів, мотоциклів, мопедів, автобусів, співробітники компанії надають і такі види послуг, як:

  1. викуп битих автомобілів
  2. утилізація авто, які відслужили свій термін
  3. перевезення на звалище прийшовших в непридатність транспортних засобів

Автоперевезення уважними і ввічливими співробітниками організації виробляються ось уже сім років. Високий професіоналізм і солідний досвід в даній сфері діяльності дозволяє їм мати справу з різною технікою. Це і бюджетні малолітражки, і елітні дорогі автомобілі. Часто проводяться перевезення важкої сільськогосподарської та будівельної техніки.

Транспортування здійснюються за допомогою такої надійної техніки, як евакуатори «Hyundai HD-78» і «MAN 8.163.». На сайті компанії є корисна інформація про те, як забрати свій автомобіль зі штрафної стоянки, що саме слід робити при дорожньо-транспортній пригоді в першу чергу, а також відомості, що стосуються нових штрафів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь