Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке клінкерні панелі?

Клінкерні панелі призначені для зовнішньої обробки приміщень. Матеріал використовують як утеплювач і для додання житлу стильного вигляду. 

Особливості матеріалу

Високий рівень міцності клінкерних панелей робить їх затребуваними для оздоблювальних робіт. Багата колірна палітра матеріалу дозволяє втілити в життя найсміливіші дизайнерські рішення.

На будівельних ринках пропонують плити різної фактури. У зв'язку з цим при обробці будівлі з'являється можливість зімітувати цегляну та кам'яну кладки.

Конструктивно панелі складаються з декількох шарів, які включають в себе:

  1. клінкерну плитку, вона виготовляється з натуральної глини. Сировина проходить обробку високою температурою, що робить її вологостійкою і дуже міцною;
  2. утеплювач, завдяки якому плитка має низьку теплопровідність. Поєднання клінкеру і пінополіуретану робить матеріал негорючим. Виділення токсичних з'єднань при впливі підвищених температур також виключено;
  3. спресовану деревну тріску або мармурову крихту, які служать армуючим компонентом. Завдяки їм плиті надається додаткова жорсткість.

Матеріал, також може бути двошаровим (клінкер і утеплювач). Чотиришаровим з додатковим вогнетривким шаром. До речі, купить клинкерные термопанели можна за даним посиланням.

Переваги використання клінкерних панелей

Монтаж панелей не потребує попередньої підготовки поверхонь будівлі. Облицювальні роботи проводять власними силами, без спеціальних будматеріалів та залучення техніки. Істотна перевага  матеріалу полягає в тому, що його монтаж можна проводити в будь-який сезон.

Клінкерна панель - монолітна конструкція, з її допомогою досягається стильне оформлення будинку. Безшовна методика монтажу позитивно впливає на загальну теплоізоляцію будівлі. Серед інших переваг матеріалу, можна відзначити:

  1. довговічність і мінімальні вимоги до обслуговування і догляду;
  2. висока гідроізоляція, що виключає появу цвілі і грибка на стінах будівлі;
  3. кріплення клінкерних плит здійснюють на будь-яку поверхню;
  4. матеріал стійкий до горіння;
  5. панелям нестрашні температурні перепади і опади;
  6. простий і швидкий монтаж, який дозволяє одночасно утеплити і зробити облицювання будівлі.

Вибір клінкерних панелей, в якості оздоблювального матеріалу - прекрасне рішення для поліпшення характеристик будь-якої будівлі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь