Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ремонт AirBag

Життя дуже непередбачувана, періодично підкидаючи неприємні сюрпризи кожному з нас. І в деяких випадках для усунення наслідків може знадобитися ремонт подушок безпеки. Причин може бути досить багато - незграбний водій в транспортному потоці або недобросовісний продавець, який сховав факт спрацьовування SRS. Результат один - ви потребуєте робочі подушки безпеки. Ми готові запропонувати свої послуги для відновлення їх функціональності до заводського рівня.

Причини ремонту та ремонт AirBag:

Яка схема дії SRS і чому після дорожньо-транспортної пригоди потрібен ремонт AIRbag для безпечного користування автомобілем?

При зіткненні з будь-яким предметом спрацьовують датчики, розміщені по всьому периметру транспортного засобу. Вони направляють сигнал в центральний блок, який відповідає за безпеку. Саме він віддає команду пиропатрон спрацювати, в результаті чого ремені натягуються, а подушки вистрілюють. Ця комплексна система відмінно себе зарекомендувала в реальних умовах!

Якщо вам потрібен якісний ремонт подушок безпеки автомобіля, ви завжди можете звернутися до нас (більш детально за посиланням). Ми маємо все необхідне, щоб швидко і якісно відновити працездатність всіх систем пасивної безпеки до вихідного стану, що є запорукою збереження життя і здоров'я в разі неприємних несподіванок на дорозі. При виконанні поставлених завдань в нашій компанії використовуються тільки сертифіковані деталі, завдяки чому якість реалізованих робіт завжди знаходиться на висоті, а в разі потреби успішно рятує життя.

Подушки безпеки водія

На додаток до ременя безпеки на стороні водія встановлена ​​подушка безпеки в рульовому колесі і подушка безпеки для захисту колін.

Подушка безпеки в кермі та подушка безпеки для захисту колін для переднього сидіння на стороні водія.

При фронтальному зіткненні подушки безпеки допомагають захистити водія від травм голови, шиї, обличчя та грудей, а також від травм колін і ніг.

Датчики реагують на досить сильне зіткнення, і подушка / подушки безпеки надуваються. У момент зіткнення подушка безпеки пом'якшує удар, який отримує людина в автомобілі. Коли в момент удару подушка стискається, вона здувається. При цьому в салоні з'являється невелика кількість диму, що абсолютно нормально. Весь процес, включаючи надування і здування подушки безпеки, відбувається в десяті частки секунди.

Попередження

Ремені безпеки і подушки безпеки працюють спільно. Якщо ремінь не використовується або використовується неправильно, це позначається і на дії подушки безпеки в разі зіткнення.

Щоб уникнути травм при спрацьовуванні подушок безпеки, пасажири повинні сидіти по можливості вертикально, поставивши ноги на підлогу і спираючись спиною на спинки сидінь.

Попередження

Для проведення ремонту рекомендується звернутися на офіційну станцію техобслуговування. Неправильне втручання в систему подушок безпеки може перешкодити їх правильного спрацьовування і привести до серйозних травм.

Розташування подушки безпеки для захисту водія

Подушка безпеки в складеному вигляді змонтована в центрі рульового колеса. Таке рульове колесо має маркування AIRBAG.

Розташування подушки безпеки для захисту колін

Подушка безпеки в складеному вигляді змонтована в нижній частині приладової панелі на стороні водія. Така панель має маркування AIRBAG.

Попередження

Забороняється встановлювати або кріпити сторонні предмети перед або на панелі, в якій встановлена ​​подушка безпеки для захисту колін.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь