Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як не помилитися у виборі бригади по ремонту квартири

Як правильно знайти ремонтну бригаду?

Коли приходить жахлива пора ремонту квартири, настає головний біль вибору його виконавців. Адже від них дуже багато залежить - якість ремонту, терміни виконання, вартість.

Але як же вибрати саму бригаду, адже їх так багато?

Шукати ремонтну бригаду можна в найрізноманітніших місцях: у газетному оголошенні, на ринках, в будівельних фірмах, а також за рекомендаціями Ваших знайомих (які теж колись робили ремонт квартири).

Розглянемо основні переваги та недоліки вибору ремонтних бригад з даних місць, вибравши таким чином, кращий варіант для себе.

  1.  Вибір бригади на будівельних ринках. У таких місцях можна знайти бригаду з працівників з багаторічним досвідом, які за невеликі гроші зроблять якісний і швидкий ремонт Вашого приміщення. Однак, при виборі таких бригад, вони зазвичай не надають гарантій на свою роботу. Також є часті випадки шахрайства в даній сфері.
  2. Пошук бригади за газетним оголошенням. Пошук по оголошенню в чому збігається з першим пунктом, проте Ви не можете відразу побачити ремонтну бригаду і дізнатися, що вона з себе представляє.
  3. Будфірми. В даному варіанті буде найбільш високу якість виконання ремонтних робіт в квартирі. Перед початком ремонту, працівники будфірми складають ремонтну кошторис (що включає всі Ваші майбутні витрати). Також будфірми дають гарантії на виконані роботи.
  4. Вибір ремонтної бригади за порадами знайомих. Цей варіант є одним з кращих в списку, оскільки висока ймовірність дуже якісної роботи (адже знайомі поганого не побажають). Однак серед безлічі рад різних знайомих можна і зовсім заплутатися, тому необхідно оглядати попередні роботи бригад.

При виборі між робочою бригадою і будфірми, вибір робиться на користь бригади. Щоб замовити ремонтні роботи в Києві - переходьте за посиланням.

По-перше це вартість - вартість виконання робіт бригадою досить нижче (буває навіть на 50%), оскільки у бригади немає зайвих «накруток» на матеріали, гарантії, а також адміністративних витрат. Та й займатися при цьому бригада буде тільки одним Вашим будівельним проектом, на відміну від будфірми.

Тепер вибір в Ваших руках.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь