Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Літні шорти: які моделі зараз актуальні (а які носити і купувати не варто)

В цьому році шопінг у багатьох відійшов на другий план, тому, щоб вам було легше визначитися в магазинах, розповімо, на що звертати увагу і що хапати в першу чергу. Почнемо з шортиків.

Шорти-бермуди

Хіт сезону. В цьому році шорти стали подовженими, їх навіть можна носити з піджаками на роботу, якщо ваша діяльність не передбачає строгого дрес-коду. В такому випадку можна придивитись до комплектів з жакетом. І носити їх не тільки разом для більш ділової обстановки, але і по окремості в більш розслабленій - бермуди з футболками або блузками, жакет завжди підійде і до сукні, і до джинсів. і до спідниць.

Як ніколи актуальна шкіра, але в умовах, коли термометр за вікном починає кипіти, це не саме універсальне рішення. Тому, якщо вам треба розставити пріоритети, шкіряні шорти краще відкласти до осені - вони там будуть все ще популярні.

Такі шкіряні шорти цілком можна купити як інвестицію в гардероб наступного сезону, якщо зустрінуться круті і за гарною ціною

Якщо говорити про відтінки, то більшим попитом користуються світлі, пастельні тони - бежеві, білі, світло-сірі, ментоловий.

Джинсові шорти

Актуальними залишаються при будь-яких обставинах, але часто змінюють свій зовнішній вигляд. Модні цього року джинсові шорти обов'язково хоча б із середньою посадкою (а краще з високою), більш вільні, подовжені. Це необов'язково джинсові бермуди-бриджі, але вже і не мікро-шорти, так популярні років 5 назад. В ідеалі, щоб на них не було ніяких зайвих деталей і дірок - ми поступово йдемо від рваного до цілісного.

Джинса може бути і світлою, і темною, але в спеку світлий відтінок виглядає легше - пам'ятайте про це.

Джинсові шорти носять із чим завгодно з взуття. Стилісти радять відходити від звички носити все з білими кросівками та кедами, краще спробувати кольорові (круто, якщо кросівки будуть в стилі колор-блок) або сандалі - мінімалістичні, спортивні, грецькі, плетені (літо дарує привід носити відкрите взуття і демонструвати педикюр).

З завищеною талією

Можна розглянути і шорти-спідниці. Багатьом вони подобаються більше міні-спідниць, як-то в них комфортніше себе відчуваєш.

Вони почали своє пришестя в минулому році, але залишилися на модному п'єдесталі і цього літа. Шорти з тканини із завищеною талією і акцентом на ній же хороші тим, що дозволяють не морочитися з верхом - найпростіша світла майка або футболка з ними вже складається в стильний комплект. А ще такі футболки дозволяють носити обтягуючий верх, це не буде виглядати як минуле століття.

В цьому році в моду входять ще одні "текстильні" шорти - спортивні. У них теж не дуже низька талія, але стилізувати їх під жіночний образ складніше. Це, скоріше, варіанти для спорту - для прогулянок по лісі, пікніків на дачі, пробіжок вранці.

І трохи про велосипедки

Кажуть, що вони залишилися в ті часи, коли соціальна дистанція була нагальним питанням. А ні. Велосипедки нікуди з моди не виходили. Інша справа, що не всі досі цей тренд взяли.

Сьогоднішні велосипедки, скоріше, укорочені (або середньої довжини). Їх носять строго з верхом, яка закриває лінію паху - це можуть бути довгі футболки, сорочки, жакет або кардиган зверху, але так, щоб шматочок чудових шортиків був все-таки помітний оточуючим. Вони точно не стануть знову хітом, але і не варто проходити повз, якщо душа просить.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь