Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чесні ціни на з / д квитки

Купити квитки на поїзд набагато простіше, ніж багато хто звик думати - досить скористатися нашою пошуковою системою, вибрати підходящий варіант і провести онлайн-оплату. Ми пропонуємо повний спектр доступних напрямків і зручну фільтрацію пошуку для додаткового зручності клієнтів. Вигідним відмінністю нашого порталу є ціна на з / д квитки - відправитися в будь-яку точку України можна без додаткових комісій і зборів. Також, для більш наочного порівняння цін на квитки сайт дозволяє зберігати історію напрямків, обраних раніше. Нарешті, в разі форс-мажорних обставин, оформити повернення квитків можна онлайн - досить увійти в особистий кабінет і створити запит на скасування. Після схвалення заявки гроші за квиток повернуться на банківську карту, з якої було сплачено замовлення.

Клієнтоорієнтованість

Як оплатити квиток на поїзд? Який квиток купити для дитини? За скільки часу до відправлення поїзда можна купити жд билеты? Чи можна поміняти дані пасажира в електронному квитку? Який штраф передбачений за безквитковий проїзд? Чи можна передавати квиток іншій людині? Які існують правила проїзду на поїзді для дітей? Ми допоможемо знайти відповіді на ці та безліч інших питань, які виникають в процесі пошуку і покупки залізничних квитків. Нам важливо, щоб будь-яка подорож проходило в максимально спокійній обстановці, а кожен клієнт був повністю підготовлений до дороги. Про те, як знайти, купити і забронювати квиток на поїзд - можна дізнатися в розділі "Довідка" або по телефону у наших операторів.

Вигідні подорожі

Може здатися, що зробити поточні пропозиції на покупку з / д квитків ще більш привабливими досить складно. Однак крім всіх вже озвучених бонусів клієнти https://e-kassa.com/m/ - власники Карти лояльності - отримують додаткову перевагу при використанні нашого порталу. За кожну операцію, оплачену за допомогою Карти лояльності, нараховується гарантований Кешбек в розмірі 2% від суми покупки. Таким чином пошук квитків на поїзд і складання зручного маршруту на https://e-kassa.com/m/ є не тільки захоплюючим заняттям, але і дійсно стають вигідними.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь