Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому Хонда пішла з вітчизняного ринку

Славна японська компанія Honda поступово покидає вітчизняний ринок. Велика частина її автомобілів, які є в Японії та Америці, ви не знайдете в країнах СНД. Чому це сталося і чому японці на нас образилися?

Не складно здогадатися, що сталося це через низький попит на ринку. Хонду виштовхнули такі гіганти як Тойота, БМВ, Хенде і Рено. Незважаючи на надійність і репутацію Хонди, народ чомусь бере зовсім інші автомобілі.

Так що сьогодні дістати той чи інший свіжий примірник Хонди можна тільки з Європи, Японії або Америки. Але "розмитнення" влетить в копієчку.

"Таку не зустріти в країнах СНД": моделі Honda, які ніколи не потраплять на наш ринок

Хонда давно покинула російськомовний ринок через жорстку конкуренцію з іншими автогігантами. Так, ви почнете сперечатися, адже в країнах СНД продаються ще Honda Pilot і CR-V. Але це хіба асортимент ?!

Відкриває наш список ще не забутий усіма Honda Accord X

Останнє вийшло покоління на вітчизняному ринку - це дев'яте. А ось Accord X вже не стали завозити. Мабуть, Тойота Камрі і Кіа Оптима виграли цю гонку і більше полюбилися на нашому ринку, ніж японський конкурент.

Honda Accord X полюбився хондоводам з СНД. Це, до речі, перші Акорди, яких оснастили Турбо-двигунами. Поки немає особливих даних про надійність їх турбін і терміні життя моторів, але наші молоді гонщики точно були б раді такій іграшці в гаражі.

Паркетник Honda WR-V

Honda WR-V - невеликий міський паркетник. Вище Джазу, але коротше і економічніше Серванта
Якщо що, то роздутим джазіком (Honda Jazz Hybrid) цю машинку називають журналісти.

Кажуть, що це недорога машинка дуже економічна і підлаштована під міські пересування. Щось середнє між CR-V і Honda Fit.

Бразильський він тому, що дизайн і перші продажі запустили саме там, але зараз продається також в Індії. Ціна на наші гроші - близько 350 тисяч гривень.

Закриває наш топ воднева гармата - Honda Clarity

Honda Clarity - останнє покоління з гібридним і водневим моторами

Цей міський автомобіль представлений на Американському ринку як проривний. Він трохи дорожче останнього Сівіка, але дешевше Акорду. Мотори встановлюють або гібридні, або водневі.

Звичайно, більшість з нас до сих пір беруть бензинові атмосферники через простоту - заїхав на будь-яку заправку і газуешь у справах. Але і для такого авто знайшлися шанувальники.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь