Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо букет: найкрасивіші і модні букети

Прискорений ритм життя не завжди дозволяє особисто відправитися в магазин і вибрати букет для коханої жінки, близьких або колег. Доставка квітів вирішить цю проблему: вам не доведеться витрачати час на пошуки салону зі свіжими квітами і спізнюватися на торжество.

Зручніше придбати зрізані або кімнатні рослини в режимі онлайн. У нашому каталозі можна вибрати готові букети або оформити замовлення квіткової композиції по фото. А експрес доставка квітів від https://kvitochka.kiev.ua/uk займе до 2 годин.

Робити подарунки і сюрпризи - що може бути приємніше?

Всі ми хочемо радувати близьких якомога частіше. Статистика показує, що люди більше люблять дарувати подарунки, а не отримувати. Це пов'язано з позитивними емоціями, які ми відчуваємо, коли бачимо щасливе обличчя того, кому даруємо щось.

Квіти є прекрасним доповненням до основного сюрпризу і можуть бути піднесені в якості самостійного подарунка.

Як вибрати модний букет, який точно сподобається одержувачу і при цьому буде в тренді - розповімо далі в нашій статті.

Гіпсофіла і аспарагус

Здається, зовсім незрозумілі слова, але виявляється, це знайомі нам всім з дитинства «ялинка» та «білі кульки» в букетах.

Зараз таке вже не модно і навіть, скоріше, ознака поганого смаку. Самі рослини все ще використовують в складанні букетів. З «Білих кульок», наприклад, роблять гарні монобукети. А «ялинку» з успіхом можна замінити евкаліптом.

Крафт

Це слово вже знають всі. Букети в крафтового папері були шалено модними і популярними два роки тому.

Але зараз йому на заміну прийшла кольорова однотонна папір або спеціальний флористична плівка. Букети в такому оформленні зараз на піку моди. Особливо ті, що в плівці. Адже вона ще й дуже практична - НЕ намокає від води, коли букет стоїть у вазі.

Сизаль

Букети в оформленні сизаля все ще можна зустріти в наметах з продажу квітів. Але це зовсім не означає, що це модно. Просто там працюють не професіонали.

Букети без оформлення, перев'язані атласною стрічкою - сучасний тренд.

Капелюшні коробки

Уже не перший сезон тримають свої позиції і стають лідерами з продажу у всіх квіткових майстерень.

Це не дивно. Адже букети в капелюшних коробках виглядають лаконічно, красиво і їх зручно дарувати. Такий букет не вимагає вази і його можна поставити на стіл.

У колекції ви знайдете букети різного розміру і кольору, в капелюшних коробках, з додаванням евкаліпта і сезонних квітів.

Замовити букет з доставкою співробітниками в ділових костюмах і білих рукавичках можна на нашому сайті або в Інстаграм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь