Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги купівлі автомобіля з США

Ринок вживаних автомобілів в нашій країні активно розвивається, але асортимент і ціни, не завжди відповідають потребам споживачів. І у зв'язку з цим, багато наших співвітчизників з нетерпінням чекають доставку автомобілів з США. Як показує практика, набагато дешевше і простіше знайти підходящий автомобіль в штатах, придбати його і доставити в Україну. Що ще привертає увагу громадян нашої країни до американського авторинку? Чи є така покупка розумним рішенням?

Американський авторинок має значні відмінності від вітчизняного. Тут немає дощок оголошень, форумів, навіть самого ринку, але є аукцион авто США, що дуже зручно. Власники передають старе авто в автосалон, який займається його реалізацією. Ці компанії працюють за суворими законами. Вони повинні надати докладну і реальну інформацію про машину: рік випуску, пробіг, кількість власників, ДТП, якщо такі є. Це величезний «плюс»: ви купуєте машину, яка відповідає вашим потребам і бюджету.

Необхідно підкреслити, серед іншого, й інші переваги покупки авто з доставкою з США:

  1. величезний вибір транспортних засобів;
  2. низька вартість: навіть при доставці в Україну, ваші заощадження досягають 30-40%;
  3. більш сучасне оснащення автомобілів, в порівнянні з аналогами з Європи: шкіряні салони, сигналізація, гідропідсилювач керма, литі диски та інше;
  4. система кредитів і лізингу, які широко використовуються американцями, вимагає, щоб вони ретельно стежили за технічним станом автомобіля і регулярним обслуговуванням;
  5. хороші технічні умови також забезпечуються, завдяки високій якості доріг, сприятливому клімату: вузли та механізми несхильні до надмірного і передчасного зносу;
  6. можливість придбати практично новий автомобіль: середній вік машин на авторинку США становить 3,5 роки (громадяни штатів люблять часто змінювати своїх "залізних коней").

В результаті ви можете стати власником автомобіля з хорошим оснащенням, високою якістю, невеликим пробігом і навіть економією на обладнанні.

Компанія PLC стане вашим хорошим помічником в покупці машини з США. Співпрацюючи з ними, ви можете не сумніватися в тому, що отримаєте авто, яке повністю відповідає вашим потребам з точки зору технічних показників, зовнішнього вигляду, ціни. Компанія працює вже багато років у цій області, знаходячи відповідні варіанти для всіх, хто шукає професійну допомогу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь