Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Призначення і область застосування ПП трійника

Трійники

Трійник з поліпропілену - найпопулярніший фітінг в сантехнічному справі. З його допомогою здійснюється відведення від головної магістралі трубопроводу для підключення будь-яких сантехнічних приладів і змішувачів. Придбати трійник можна на сайті https://profil.com.ua/katalog/troynik/reduktsionny.

Головна функція трійника полягає в формуванні коректного примикання другорядного трубопроводу до центрального. При цьому створюється надійне і якісне відгалуження, в якому ймовірність протікання зведена до нуля. Далі в магістраль можна врізати додатковий трубопровід і підключати бойлер, змішувач, унітаз, пральну машину і т.д.

Використовується трійник перехідною з поліпропілену не тільки в системах гарячого і холодного водопостачання, а й:

  1. Для підключення опалювальних приладів;
  2. В системах вентиляції і кондиціонування;
  3. При прокладці трубопроводів стисненого повітря.

Асортимент трійників для водопроводу

У побуті PPR труби і трійники використовують найчастіше для подачі питної води та гарячого водопостачання. Для прокладки таких інженерних комунікацій найчастіше використовуються трійники наступних типів:

  1. Стандартний одноплощинний трійник ПП для підключення труб одного діаметру. В каталозі на сайті "Профіл" існують всі найпопулярніші виконання фітингів: 20, 25, 32, 40, 50 мм і т.д. до розміру 110 мм. Це найбільший трійник, який можна підключати методом розтрубної зварки.
  2. Редукційний перехідний трійник ПП. Це фітінг, в якому основна магістраль має один діаметр, а відведення відрізняється. Наприклад, дуже популярним є трійник 40х20х40 мм, за допомогою якого можна зробити відвід від великої загальної магістралі 400мм на менший діаметр 20 мм.
  3. Кутові трійники PPR. Цей тип специфічних фітингів використовується в тому випадку, коли необхідно оформити відведення в кутку приміщення, щоб максимально приховати трубопровід.

Який купити трійник для водопроводу необхідно розраховувати в кожному конкретному випадку індивідуально, залежно від складності геометрії приміщення і кількості точок підключення.

Три причини замовити трійник на сайті "Профіл"

Тут представлені трійники з поліпропілену екстра-класу. Завдяки цьому вони витримують колосальне робочий тиск і ніколи не лопаються. Ви зробили правильний вибір, якщо вирішили створити водопровідну систему саме на основі наших рішень.

Ми ж, як офіційний партнер виробників в Україні, можемо запропонувати кілька бонусів, які забезпечують додаткову вигоду від покупки продукції саме у нас:

  1. Гарантія оригінальності;
  2. Професійний підбір комплектуючих;
  3. швидка доставка. Майже всі позиції постійно знаходяться на складі;
  4. вигідна ціна. Ми працюємо безпосередньо без посередників.

Телефонуйте і замовляйте найкращі ППР трійники перевірених брендів!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь