Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати собі туфлі: 5 корисних порад

Для того щоб вибрати гарну пару взуття необхідно звертати увагу на деякі характеристики: розмір, фасон, матеріали, фурнітура та багато іншого.

Кожна жінка знає, що підібрати гарну і в той же час зручне взуття дуже непросто. Безліч параметрів і вимог ускладнюють вибір нової пари.

При виборі туфель варто слідувати деяким корисним радам:

  1. Перед походом по магазинах варто для себе вирішити, чи потрібна модель для повсякденного носіння, або для урочистих випадків. Справа в тому, що для походу на вечірку можна дозволити придбати собі шикарну пару на високих шпильках яскравих кольорів і з різними прикрасами і декором. Але така краса буде безглуздо виглядати в офісі або при поході в найближчий супермаркет. Щоб купити жіночі туфлі - переходьте за посиланням.
  2. Від цілей покупки залежить і вибір каблука. Для офісу ідеально підійде каблук 3-5 см. Масивна танкетка буде в такому випадку недоречна, а шпильки до кінця робочого дня зведуть з розуму кого завгодно.
  3. При виборі кольору варто врахувати деякі моменти - яскрава взуття привертає увагу до ніг, в той час як взуття кремового кольору робить акцент на фігурі.
  4. Ще одне важливе питання - як вибрати стиль. Жодна жінка не надіне з вечірньою сукнею кросівки, але багато роблять помилку, коли надягають з діловим костюмом спортивні мокасини, а класичні човники носять зі спортивними сарафанах. Коштує це врахувати, і вибрати моделі максимально відповідають загальному стилю гардеробу.
  5. Варто звернути увагу на якість крою моделі. Обов'язково потрібно вибрати зручну колодку, інакше ногу буде зводити судомою.
    Задник повинен бути невисоким і не низьким. Інакше буде боляче щиколотці або не вистачатиме стійкості.
    Виріз переду також важливий - занадто маленький приносить незручність пальцям, занадто великий виглядає негарно.
    Висота каблука також повинна бути максимально комфортною. Не варто сподіватися на те, що з часом туфлі стануть зручніше. Такого не відбувається ніколи, і доводиться або мучитися, або купувати нову пару.

І наостанок - туфлі є невід'ємною частиною жіночого образу. Хороші туфлі, придбати які можна на сайті https://kasandra.ua/zhinoche-vzuttya/tufly,  піднімають настрій своєї власниці, роблять її впевненіше і щасливіше. Саме тому до вибору пари потрібно поставитися дуже відповідально.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь