Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати медичний халат?

Медичний одяг - важлива складова уніформи співробітника будь-якого медичного закладу. У більшості випадків керівництво медустанов набуває уніформу для співробітників оптом. Але в деяких випадках медичний працівник може і самостійно вибрати для себе халат.

Щоб грамотно підібрати медичний халат, слід визначитися з моделлю, забарвленням, матеріалом.

Виробники виготовляють різні моделі медичного одягу. Перш за все одяг потрібно вибирати виходячи з того, в якому відділенні він буде використовуватися. Співробітникам інфекційних відділень рекомендується вибирати одноразові халати. Молодшому медичному персоналу і медсестрам краще вибирати брючні костюми, вони набагато зручніші. Дуже важливо, щоб одяг був комфортним, не сковував рухів, не завдавав ніяких незручностей.

Розмір одягу повинен бути відповідним. Співробітникам косметичних клінік, масажних кабінетів допускаються деякі фривольність в одязі. Наприклад, це може бути більш глибоке декольте, яскравий колір халата. Співробітникам лікарень і клінік слід вибирати більш суворі варіанти одягу.

Якщо ви вирішили придбати медицинские халаты киев, вам варто звернути увагу на наступні моменти:

  1. Період носіння виробу.
  2. Якість тканини.
  3. Зручність догляду.
  4. Естетичність.
  5. Розмір.

Оскільки медичному персоналу деколи доводиться носити халат цілу добу, дуже важливо, щоб одяг був гіпоалергенним. Багато хто помилково вважає, що одяг, пошитий з льону або бавовни є найкращим. Насправді такий одяг буде швидко зношуватися, погано пратися. Бажано, щоб до натуральних тканин був доданий поліестер або шовкові волокна.

Дуже важливо правильно підібрати довжину одягу та його розмір. Для медиків, що працюють в операційних, слід вибирати більш довгий одяг. Решті медичному персоналу можна купувати халати коротші. У них зручніше переходити з одного кабінету в інший, ходити по палатах.

Правильно підібрана модель дозволить відчувати себе комфортно на робочому місці. Що стосується кольору, то медичний халат може бути не тільки чисто білим. Він може бути зеленим, блакитним, рожевим. Одяг зазвичай підбирають під стиль медичного закладу. Медичний одяг повинна подобатися співробітнику, який його носить. Він повинен виглядати презентабельно і акуратно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь