Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати і купити прикраси в ломбарді

ювелирные изделия

Наведемо кілька порад щодо пошуку та відбору золота хорошої якості в ломбардах.

Багато людей хочуть, щоб вони могли дозволити собі подарувати коштовності своїм коханим. Купівля ювелірних виробів в ломбарді означає знижку 20-50% від роздрібних цін. Якщо ви знаєте, де купити, ви можете отримати прикраси за половину вартості нових прикрас.

Радимо зробити наступне перед покупкою коштовностей в ломбарді lombard-komod.shop, який розташований в місті Южне Одеської області.

Ломбарди в основному продають відновлені або вживані прикраси. Це не повинно заважати вам купувати в ломбардах. Золото є поновлюваних елементом, завдяки чому, врешті-решт, все ювелірні вироби певною мірою «переробляються».

Дізнайтеся, яка знижка. Наприклад, в деяких ломбардах ювелірні вироби завжди на 50% дешевше роздрібної ціни і навіть більше. Це означає, що знижка 50% - це не рекламна ціна, а звичайна ціна.

Запитайте про гарантії. Ломбарди можуть гарантувати вагу золота. Якщо ви купуєте ювелірні вироби в ломбарді, вам обов'язково потрібно отримати дійсні гарантії.

кольцо

Уникайте ювелірних шахраїв. Переконайтеся, що ви отримуєте реальну річ.

Сучасні ломбарди пропонують ті ж пільги, що і звичайні ювелірні магазини, за винятком великих роздрібних націнок. Переваги включають оплату частинами або в розстрочку системи та інші програми лояльності.

Обдивіться виріб. Бувші у вживанні прикраси часто мають ознаки зносу, такі як витончення стінки кільця або зубців (в яких знаходяться дорогоцінні камені). Не всі ломбарди вирішують ці проблеми, але деякі вирішують: обов'язково запитайте.

При огляді старих ювелірних виробів зверніть увагу на наступне:

  1. застібки (ви ж не хочете втратити свій браслет через несправності);
  2. зламані або скорочені зубці. Можна втратити перли, дорогоцінне каміння (зазвичай через зламані зубців);
  3. відкриті ланки ланцюга;
  4. написи (ви можете попросити магазин видалити їх);
  5. маркування.

Поради:

Карат - це одиниця ваги для алмазів та інших дорогоцінних каменів. Карат, з іншого боку, використовується як одиниця чистоти для золота. Золото зазвичай змішують з іншими металами, щоб зробити його складніше. Кожен карат вказує 1/24 цілого. Якщо ювелірний виріб виготовлено з 18 частин золота і 6 частин міді, воно має маркування «18-каратне» золото.

Не дозволяйте забобонам заважати вам при покупці в ломбарді. До сих пір немає наукових доказів зв'язку між уживаними обручками і щасливим або нещасним шлюбом. Тим не менш, є багато доказів того, що розумні витрати можуть схилити шлюб в позитивному напрямку. Так що зробіть рішучий крок.

Питання, які бажано поставити, перед покупкою ювелірних виробів в ломбарді:

  1. Чи є додаткові витрати на ремонт несправних деталей, таких як застібки?
  2. Чи є додаткова плата за чистку і поліровку виробу?
  3. Ви можете видалити написи?
  4. Чи може магазин персоналізувати твір?
  5. Скільки коштує професійна чистка ювелірних виробів?
  6. Чи можуть вони скоротити ланцюг або браслет?


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь