Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види міжнародних перевезень вантажів

Автомобільна доставка комплектних вантажів

Під час комплектної автомобільного перевезення (FTL) в транспорті знаходиться тільки ваш вантаж. При цьому не робимо додаткових неузгоджених перевантажень і заїздів. Це гарантує найкоротші терміни доставки і збереження вантажу.

При здійсненні FTL-перевезень з Європи наші фахівці підберуть оптимальний за вартістю і ефективний з точки зору витраченого часу маршрут.

У нашому парку понад 430 автопоїздів екологічного стандарту ЄВРО-5, а також власний центр підготовки водіїв. У нас є статус митного представника і митного перевізника - ці статуси дозволяють перевозити вантажі будь-якої складності і оформляти їх на митниці. Наші співробітники володіють основними іноземними мовами: англійською, китайською та німецькою.

Доставляємо небезпечні (ADR-вантажі), температурні, негабаритні та великовагові вантажі.

Автомобільна доставка збірних вантажів

Доставляємо вантажі від 5 днів - термін доставки залежить від міста відправлення і призначення. Вартість доставки залежить від напрямку, характеру вантажу, вагогабаритних параметрів, типу упаковки. Замовити международные грузоперевозки можна за посиланням.

Доставка вантажів у складі збірного - відмінна можливість заощадити, оскільки в разі зі збірною машиною вантажовласник платить тільки за фактичне місце, яке займає його вантаж в автомобілі.

Наявність власного сучасного автопарку, а також складів консолідації в Європі і регулярних збірних ліній роблять цей тип доставки вигідним і ефективним.

Вартість міжнародної вантажоперевезення можна дізнатися за допомогою калькулятора або вивчивши розділ з тарифами на перевезення.

Контейнерні перевезення

Контейнерні перевезення - сучасний спосіб доставки вантажів в надійних, герметичних контейнерах. Головна перевага таких перевезень в тому, що вони оптимальні за вартістю і гарантують безпеку товару. Доставка контейнерами відмінно підходить для великих партій вантажів.

Авіаперевезення

Вантажні авіаперевезення - найшвидший вид транспортування. Він дозволяє переміщати різні вантажі, в тому числі небезпечні і великогабаритні, на значні відстані в короткі терміни.

Налагоджена агентська мережа у всіх великих аеропортах світу, а також розвинена система філій компанії по Україні дозволяють прийняти вантаж в будь-якому регіоні і доставити в потрібне місце.

Компанія має статуси митного перевізника та митного представника.

Довіряючи нам авіаперевезення ваших вантажів, ви довіряєте роботу професіоналам!

Залізничні перевезення

Такий вид транспортування відмінно підходить для перевезення важких і об'ємних партій вантажів на далекі і середні відстані.

Незважаючи на те, що перевезення залізничним транспортом іноді представляються непростими в технічному і правовому плані, у них є ряд незаперечних переваг. Послуги з перевезення вантажів залізничним транспортом на відстань понад 2 тис. Км нижче вартості автоперевезення. При цьому такий вид перевезень виконується при будь-якій погоді і в будь-який час доби.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь