Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати телевізор

В наші дні велику популярність придбали ЖК телевізори з LED підсвічуванням. Характерне для них яскраве і контрастне зображення, висока надійність і мале споживання електроенергії дозволило їм залишити позаду звичайні РК телевізори. Як вибрати телевізор? Потрібно обов'язково знати характеристики LED телевізорів, щоб зробити правильний вибір.

Давайте розглянемо їх детально.

Діагональ екрану

Перед тим, як купити телевізор 55 дюйма, необхідно знати заздалегідь, на якій відстані і в якому приміщенні буде перебувати телевізор. Для кухні скоріше за все підійде модель з невеликою діагоналлю. Для кімнати стандартного розміру - модель з діагоналлю 26-42 дюйма (66-106,6 см). Якщо телевізор буде стояти в більш просторому приміщенні, той підійде LED телевізор з діагоналлю 42-55 дюймів. Також існує думка, що розмір екрану телевізора повинен бути в 3 рази менше відстані, на якому він буде знаходитися при його перегляді. Для прийняття оптимального рішення необхідно враховувати і власні враження, що виникли після порівняння моделей з різною діагоналлю, завітайте в интернет магазин телевизоров та виберіть свою модель.

Якість зображення

Вибирати оптимальний зображення, в першу чергу, потрібно, орієнтуючись на особисте сприйняття. Потрібно уважно порівняти якість показу моделей телевізорів при тій же якості сигналу, який буде і в домашній обстановці.

При цьому можна зрозуміти, яка частота кадрів (50, 100, 200, 400 Гц) підходить для комфортного перегляду. ЖК телевізори з LED підсвічуванням різних виробників мають індивідуальними особливостями зображення. Наприклад, телевізори LED фірми Philips привертають увагу зображенням, насиченим темнішими відтінками, a LED телевізори фірми Samsung відрізняються переважанням яскравих кольорів. При цьому варто пам'ятати про те, що зображення може бути змінено як за допомогою ручних налаштувань, так і за допомогою встановлених режимів, які можна вибрати самому.

Якість збірки

То який LED телевізор краще? Високий рівень якості техніки слід очікувати від виробників зі світовим ім'ям, які мають великий досвід її виробництва. При створенні електроніки такі виробники застосовують новітні розробки і технології. Купуючи РК телевізор з LED підсвічуванням, який зроблений незнайомій компанією, можна зіткнутися з браком або неякісною збіркою. Тому не варто ризикувати, а відразу придивлятися до моделей зарекомендували себе фірм, таких, як Samsung, Philips, Sharp і Sony.

Розташування телевізора

Якщо телевізор планується закріпити на стіні, то варто звернути увагу на глибину корпусу моделі. Багато LED телевізори відрізняються саме їх компактністю, яка дозволяє повісити телевізор, немов картину, що одночасно дасть можливість скористатися перевагами фонового підсвічування, яка є у деяких моделей марки Philips.

Додаткові функції і можливості

Як правило, телевізори серії LED мають широкий набір різних можливостей і функцій. У багатьох моделей є можливість відтворювати відео з USB-флеш-накопичувачів, заходити на певні ресурси Інтернет, здійснювати бездротову передачу даних і т. Д.

Якщо підключити до телевізора домашній кінотеатр і деякі інші пристрої того ж виробника, то з'явиться можливість користуватися одним пультом дистанційного керування для всього обладнання відразу.

Хоча LED телевізори мають велику кількість переваг, вони також мають і досить високою вартістю. Щоб вибір телевізора був легким і правильним, до покупки необхідно підготуватися і заздалегідь вирішити, де і для чого він буде використовуватися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь