Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати мансардні вікна

Тільки уявіть: на вулиці сніг або вогкий злива, а ви прогулюється по стежках саду або розгойдуватися в гамаку під покровом улюблених рослин ... Які ж вимоги пред'являти до мансардних вікон, якщо ви задумали організувати зимовий сад?

Матеріал

Отже, яка ж профільна система (обрати можна тут: https://mizol.ua/) підійде для скління зимового саду? Відповідь не так очевидна, як здається. Так, пластикове мансардне вікно, безумовно, підходить для цієї ролі, але якщо говорити про екологічність, то спеціальні дерев'яні вікна з вологостійким поліуретановим покриттям відмінно впораються із завданням. Такі вікна вологостійкі, довговічні і не вимагають спеціального догляду.

Звичайні дерев'яні мансардні вікна, без поліуретанового покриття, розміщувати можна в кімнатах будь-якого призначення, крім оранжерей, ванних кімнат, кухонь, туалетів, тобто місць з підвищеною вологістю.

Затінення

Корисно буде поставити затемняющие фіранки на всі вікна. Подібні аксесуари випускають фірми, що виробляють мансардні системи, так що з вибором шторки під розмір вашого вікна проблем виникнути не повинно. До того ж подібні штори з боку вулиці вкриті термоотражающим складом, що дозволяє затримуватися тепла в приміщенні в холодну пору року, а це також важливо для рослин. Такі шторки виробляють абсолютно різних кольорів і орнаментів. Наприклад, для зимового саду чудово підійдуть патерни з рослинами або птахами.

Більш бюджетним варіантом можуть стати: рулонні, плісировані або римські штори.

Самоочищення

Зверніть увагу на віконні системи з самоочищається ефектом: не завжди зручно вимити вікна там, де доступ до них ускладнений через кашпо або підвісних квіткових горщиків. На подібні скла нанесено прозоре гідрофільні покриття. Наночастки оксиду титану, що входять до його складу, будуть самостійно "працювати" під впливом дощу і сонця. Цілісність покриття зберігається 20 років.

Вентиляційний клапан

Особливість скління зимового саду полягає в тому, що рослинам обов'язково необхідний повітрообмін. Для цього практично в кожну модель мансардних вікон вбудований вентиляційний клапан. Так що, якщо через суворих кліматичних умов ви не зможете провітрювати кімнату кілька днів, свіже повітря все одно буде надходити в мансарду.

Датчики дощу і вітру

У зимовому саду, швидше за все, ви будете використовувати весь вільний простір, особливо місце поруч з вікнами. Щоб раптовий дощ або штормовий вітер не зламали ніжні стебла рослин встановіть на вікнах датчик вітру і датчик дощу. Тільки почнеться негода: вікна закриються автоматично.

Управління з пульта

У теплий період відкриті вікна днем - необхідність для рослин. Так вони отримають більше сонячної енергії і кисню. Щоб полегшити існування собі та зеленим "вихованцям", бажано вибрати автоматичні вікна на пульті управління. Адже куди простіше не протискуватися між зеленню, щоб відкрити стулку, а натиснути на кнопку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь