Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги та недоліки ставок на футбол через букмекера

Футбольні матчі вельми популярні серед любителів робити ставки.

Саме футбольні лінії набагато об'ємніші, ніж інші і мають не тільки збільшені в порівнянні з іншими видами спорту ліміти за ставками, а й значно ширший розпис. Все це прямо впливає на можливості гравця. Якщо вас цікавлять ставки на спорт, то радимо перейти за даним посиланням https://aboutbetting.ru/bookmaker/obzor-1xstavka вже зараз.

Чи приймають великі букмекери ставки на футбол? Звісно так! Саме футбол привертає увагу багатьох гравців, в тому числі професійних. Чим популярніший матч, тим більше ліній, більш плавно змінюються коефіцієнти. Це дає перевагу у вигляді вибору результату і простору для маневру, можливість використовувати практично будь-яку стратегію для ставок.

Переваги ставок на футбольні матчі

Їх досить багато:

· Високі ліміти. Середньостатистичному гравцеві це не настільки важливо, але для великих професійних гравців «розмір має значення».

· Зменшена в порівнянні з іншими видами спорту маржа. Нехай це навіть 1%, але при великій кількості ставок дана різниця досить відчутна. Букмекер отримує вигоду, виграючи у конкурентів боротьбу за клієнта, а клієнт отримує перевагу в один або кілька відсотків.

· Велика ширина розпису. Важливі події можуть мати прямо-таки величезний розпис, що займає 2-3 сторінки лінії. Великий вибір результатів дозволяє професіоналам знаходити занижені або завищені коефіцієнти і заробляти на цьому гроші.

· Можливість перегляду важливих матчів в Інтернеті або на спортивному каналі. Це важливо, незважаючи на стандартну затримку трансляції в кілька секунд. Адже спостерігаючи за матчем вживу, ми можемо оцінити гру команд, визначити їх стратегію (захист або напад) і зробити відповідні ставки. Така можливість оцінки гри відсутня у тих, хто бачить тільки коефіцієнти.

· командна гра. Тут багато що залежить від команди, а не від одного гравця, тому неприємних «сюрпризів» буде менше.

Недоліки ставок на футбольні матчі

Їх всього два:

· Порівняно невелика кількість завищених коефіцієнтів. Майже всі букмекери ретельно аналізують матчі перед виставленням лінії, порівнюючи свої показники з конкурентами, тому гравцеві складно знайти завищений коефіцієнт. А третьосортні матчі проходять не так вже й часто і далеко не завжди відіграють так, як від них очікують.

· Швидка реакція буків на будь-які форс-мажори по матчах. Тому такі неефективні варіанти на кшталт договірних матчів або інших несподіваних ситуацій, які можуть використовувати гравцідля своєї вигоди.

Футбол - наш вибір! Робіть ставки, панове!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь