Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати для дитини зимову куртку?

Батьки хочуть, щоб їх улюбленому чаду було тепло і затишно навіть у найлютіші морози. А для цього потрібно знати, як правильно вибирати куртку. Обов'язково потрібно мати уявлення з чого шиють і як повинна виглядати гарна куртка для дитини.

Для початку потрібно оглянути зовнішній вигляд виробу. Найважливіші критерії вибору - це комфорт і тепло. А ось зовнішнє оформлення має менше значення. Батьки повинні пам'ятати, що подібна куртка ні в якому разі не повинна бути занадто тісною. Це необхідно для того, щоб не заважати руху малюків. Краще, якщо під курткою залишиться трохи місця, тоді можна підчепити під неї теплу кофту. Але і бути занадто великою і звалюватися з малюка куртка теж не повинна. Можна купити дитячий зимовий одяг в спеціалізованих магазинах, таких як https://moovik.com.ua/ru/catalog/odyag/kurtki/zimnie-kurtki/. Там, як правило, продукція має високу якість. Дитяча куртка також повинна мати правильну довжину. Зазвичай вона становить до середини стегна. Деякі виробники випускають куртки, подовжені тільки ззаду.

Вибрати дитині зимову куртку за розміром не так складно. Головне, потрібно обов'язково приміряти куртку на малюка. Краще, якщо модель буде обрана з невеликим запасом. Далі потрібно звернути увагу на зовнішню тканину. Вона повинна бути приємною на дотик. Можна запитати у продавця чи є вона волого і повітронепроникної. Дуже добре, якщо ця тканина не продам і відштовхує бруд. А якщо куртка «дихає», то дитина не буде в ній потіти. Відповідно, варто придивитися до курток, які зшиті з мембранних матеріалів.

Підкладка для куртки має велике значення. Фахівці рекомендують вибирати вироби, де підкладка бавовняна. Цей матеріал зможе добре зберігати тепло. Оптимально, якщо підкладку при необхідності можна знімати. Це дасть можливість не просто прати елемент, але і зробити куртку демисезонной.

У зимовій куртці обов'язково повинен бути капюшон. Це захистить дитину від вітру і опадів. У деяких моделях капюшон відстібається. Щоб купити зимову куртку не обов'язково обходити безліч торгових точок. Батьки можуть придбати дитячий одяг в інтернет магазині. При покупці варто перевірити наявність кишень. У них можна покласти рукавиці або хустинку. Ну і нарешті, необхідний елемент - це світловідбиваючі нашивки. Взимку рано темніє і варто подбати про безпеку улюбленого чада. Це особливо важливо при покупці куртки для школяра.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь