Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Затребуваність евакуаторів і їх використання

Непередбачені ситуації на дорогах, як і дорожньо - транспортні пригоди, трапляються досить часто, особливо, у великих містах і мегаполісах. Автомобіль може несподівано зламатися, може лопнути колесо при відсутності запасного або спрацювати протиугінна система, заблокувавши життєво важливі вузли техніки, і так далі. У цих випадках помічником автомобілістів стане евакуатор - особливий вид транспорту. Він призначений для навантаження і транспортування легкових і вантажних автомобілів, а також мотоциклів, фургонів, спецтехніки і іншого транспорту.

В даний час сучасні евакуатори відрізняються за своєю конструкцією і можуть виконувати повну, часткову навантаження автомобіля або його буксирування. Це дозволяє підібрати найбільш відповідний варіант для доставки машини в кожному конкретному випадку. При попаданні автомобіля в кювет або його серйозному пошкодженні евакуація проходить за допомогою крана - маніпулятора і техніки, оснащеної гідравлічними лебідками. Для перевезення спецтехніки з великими габаритами і великою вагою використовуються евакуатор з платформою, вантажна платформа, низькорамний причіп (трал).

Евакуаційна служба сьогодні затребувана в багатьох містах України, вона наводить порядок на дорогах, відправляючи на штраф - майданчик машини, що стоять в недозволених місцях, прибираючи автомобілі, загороджують собою проїзд. Завдяки послугам цієї служби можлива доставка автомобілів в салони на продаж, доставка обладнання та різних негабаритних вантажів, наприклад, моторних човнів, кіосків, статуй в міські парки і багато іншого.

Евакуатор у Львові можна замовити, звернувшись за номером 096 27 444 00. До переваг компанії відносяться можливість цілодобового виклику евакуатора і розумна вартість послуг, оперативність прибуття до місця виклику завдяки наявності опорних пунктів зі спецтехнікою в різних частинах міста, грамотні оператори, які допомагають клієнтам вибрати потрібний вид евакуатора, професійні водії. Крім того, в послуги компанії входить надання технічної допомоги на дорозі у вигляді заміни пробитого колеса, відкриття машини і відключення сигналізації, доставки палива, діагностики і дрібного ремонту автомобіля.

Перевезення автомобіля за допомогою евакуатора до місця ремонту або за вказаною клієнтом адресою може здійснюватися як в присутності власників транспортних засобів, так і без їх супроводу. Сьогодні дана послуга стає все більш якісною та безпечною. Для замовлення звертайтесь в службу евакуації в Львові.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь