Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що вибрати для сучасного оформлення свята повітряними кульками?

Аеродизайн - це особливий вид мистецтва, де в якості "будівельного" матеріалу виступають повітряні кульки. Сьогодні вже складно здивувати клієнта простою зв'язкою з гелієвих кульок. Напрямок оформлення свят повітряними кулями стрімко розвивається, практично щомісяця в продаж надходять різні новинки. Виробники повітряних кульок дивують нас різноманітністю. Аеродизайнерам і декораторам потрібно постійно розвиватися і бути в курсі всіх новинок на ринку повітряних кульок.

На що ж звернути свою увагу при оформленні свята повітряними кульками?

1. Лідируючу позицію на нашу думку, як і раніше займають хромовані кульки. Їх дзеркальний блиск підкорив серця людей і приводить в невимовне захоплення всіх без винятку.

До речі, придбати повітряні кульки радимо в інтернет-магазині http://sharsvit.com.ua/ за привабливими цінами.

2. Кульками Баблс вже складно здивувати, але з'явилися кульки Баблс Крістал або "мильні бульбашки", як їх прозвали в народі. Загадкові прозорі сфери з легким відтінком кольору і справді нагадують мильну бульбашку і ваблять своєю неповторністю.

3. Каскадні фігури з фольгованих кульок. Композиції з повітряних кульок завжди підкорювали серця своїм масштабом. Чергове ноу хау виглядає просто неймовірно за рахунок своїх розмірів і неповторності. Якщо дотримуватися певних правил при створенні таких композицій, то вийдуть неймовірні витвори мистецтва.

4. Повітряні кулі та квіти або зелень. Це просто неймовірно як "оживляє" оформлення, якщо комбінувати повітряні кулі з квітами, вони можуть бути живими або штучними залежно від ситуації. Дуже популярним стало використання зелених гілочок з прозорими сферами, які спускаються ліаною по стрічці кульки. Квіти різного розміру можна додати в гірлянди і будь-які композиції з повітряних кульок.

5. Круглі фотозони. Вони завоювали серця людей ще в 2019 році і продовжують залишатися на піку популярності. Таке оформлення є окремою локацію для святкових фотосесій.

6. Аеромозаїка. Як і раніше привертає увагу своєю оригінальністю. Це композиції з повітряних кульок, виконані на основі каркаса. У цій техніці роблять літери, цифри, логотипи компаній, окремі фігури і навіть цілі фотолокації. Це особливий вид прикраси, який привертає погляди людей.

Це звичайно далеко не весь перелік найпопулярніших модних тенденції ц світі аеродизайну, але найбільш поширений.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь