Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На що звернути увагу при виборі страхової компанії?

Сьогодні на ринку страхування велика кількість компаній представляє свої послуги. Все частіше потенційні клієнти стають перед вибором, якій компанії віддати перевагу. На що варто звернути увагу, вибираючи страхову компанію?

Основні критерії:

  1. При виборі страхової компанії, в першу чергу, з'ясуйте, скільки років вона існує на ринку страхових послуг. Варто дивитися на надійність в частині страхових виплат, відстежити, яка їх позитивна і негативна динаміка. Обрана вами компанія повинна працювати не менше 3-5 років, а рівень виплат повинен знаходитися в межах 40-50%. Якщо він менший, значить, компанія не надто поспішає розлучитися з грошима, і можливо, вам доведеться довго чекати на свої гроші. Якщо ж показник становить більше 55%, швидше за все страховик працює в збиток, і, якщо настане ваш страховий випадок, може виявитися нездатним виконати свої зобов'язання за договором страхування. До речі, якщо ви хочете оформити поліс КАСКО, то радимо перейти за даним посиланням https://vuso.ua/ru/uslugi/kasko.html вже зараз.
  2. Вибираючи ту чи іншу компанію, орієнтуйтеся не тільки на відгуки інших клієнтів, в першу чергу, знайдіть інформацію про розмір статутного капіталу.
  3. Ознайомтеся з тарифами на послуги, що надаються, умовами виплат, у разі настання страхового випадку.
  4. Важливим фактом є наявність ліцензії на ведення даного виду діяльності, адже без такого документа жодна компанія не може працювати.
  5. Не зайвим буде поцікавитися у представників компанії, на території якої держави вона зареєстрована.

ABCDE

Ознайомившись, на сайті компанії з документами і послугами, варто звернути увагу на її рейтинг надійності.

Так, якщо компанії присвоєно клас A, це означає високий рівень надійності на ринку страхових послуг. Клас B, говорить про прийнятний або задовільний рівень. Клас C показник низького рівня, клас D, говорить про банкрутство, клас E про відкликання ліцензії.

Фінансова стійкість

Визначивши для себе коло страхових компаній, варто звернути увагу на їх фінансову стійкість на ринку страхових послуг.

Фінансова стійкість це здатність виконувати взяті на себе зобов'язання, незалежно від змін економічної ситуації. Купуючи послуги на тривалий термін, варто врахувати можливості компанії, її страховий портфель і страхові резерви.

Вивчивши всю необхідну інформацію, можна спокійно купувати страховий продукт на сайті https://vuso.ua/ru/ і користуватися послугами в повному обсязі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь