Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги ІТ-аутсорсингу для малого бізнесу

Сьогодні у всіх сферах бізнесу використовують складне обладнання, яке вимагає професійного обслуговування. Але багато керівників про це не замислюються, оскільки «все і так працює ідеально». Або доручають техпідтримку комусь із штатних співробітників - найбільш просунутому У сфері ІТ. Чи варто говорити, що з таким підходом рівень розвитку інфраструктури залишає бажати кращого? А технічний збій, що приводить до робочого простою і втрати даних, стає звичною справою?

Ці та багато інших чинників підштовхують керівників до того, щоб найняти штатного сисадміна. Але є й інше, більш вигідне рішення - абонентское обслуживание ПК і послуги ІТ-аутсорсингу. Це оптимальне рішення, яке підійде для будь-якого бізнесу, в тому числі для невеликих компаній.

У чому переваги ІТ-аутсорсингу для малого бізнесу?

  1. Можливість повністю зануритися в бізнес-процеси. У невеликих компаніях працює вузький штат фахівців, тому всі завдання доводиться контролювати генеральному директору. Компанія-аутсорсер візьме на себе вирішення ІТ-питань, що дозволить керівникові повністю зосередитися на ключових завданнях.
  2. Економія бюджету. Для малого бізнесу IT-аутсорсинг в Nspace цікавий як інструмент гнучкого управління витратами, в залежності від етапів розвитку компанії. Клієнт може задіяти той обсяг послуг, який йому необхідний, не переплачуючи за додаткові роботи.
  3. Висока швидкість роботи. Підрядник незацікавлений в тому, щоб «тягнути» робочий час, тому що отримує оплату за конкретні завдання. Його обов'язки регламентуються договором, тому він несе повну відповідальність за роботу систем і устаткування.
  4. Резервне копіювання. Дуже часто штатний системний адміністратор не проводить резервне копіювання або виконує цю процедуру некоректно. Професійні ІТ-компанії регулярно створюють бекапи, які дозволяють швидко відновити дані в разі помилки співробітника або технічного збою.
  5. Можливість впроваджувати нові технології. Даний фактор підвищує конкурентоспроможність компанії та якість її роботи, що, у свою чергу, позитивно позначається на лояльності клієнтів.
  6. Моніторинг системи. ІТ-фахівці проводять регулярний моніторинг серверів і вузлового обладнання. Така робота дозволяє запобігти критичній проблемі до її настання.
  7. Звітність по всіх завданнях. Більшість підрядників надають докладні звіти про виконану роботу. Таким чином, керівник повністю контролює виконання поставлених завдань.

ІТ-аутсорсинг - це оптимальне рішення для малих компаній, які повноцінно використовують інформаційні технології. Але перед тим як довірити бізнес-процеси сторонній організації, важливо переконатися, що ви звернулися до професіонала.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь