Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Виготовлення та встановлення рекламних світлових панелей

В наш час, коли спостерігається висока конкуренція в більшості ніш і сегментів ринків, без реклами не обійтися. Той, хто працює в сфері виробництва або реалізації, добре розуміє, що товари і послуги самі себе не продають. Але одного лише розуміння мало, потрібно знати, як донести корисну мотивуючу інформацію до широкої аудиторії, які потрібні рішення і технології. І вміти це робити.

Як показує практика, розробку і впровадження рекламних стратегій найкраще довірити професіоналам. У багатьох випадках найкращим рішенням для залучення уваги потенційних покупців до тих чи інших товарів і послуг, є световые панели.

Виготовлення та встановлення світлових панелей

Світлова зовнішня реклама відноситься до розряду найбільш затребуваних маркетингових рішень. Завдяки застосуванню сучасних технологій, світлові панелі споживають мало енергії, легко монтуються, при цьому чудово справляються зі своїми функціями. Фахівці "INLIGHT" допоможуть вибрати панелі потрібного розміру і кольору, підберуть текст, попрацюють над оформленням. Важливо також точно визначити місце (місця) установки рекламно-інформаційної продукції, з урахуванням максимального охоплення потенційних клієнтів.

Агентство "INLIGHT" має величезний досвід в справі виготовлення та встановлення світлових панелей. Такий вид зовнішньої реклами активно використовується при оформленні інтер'єрів і прилеглих територій в магазинах, в торгово-розважальних центрах, в кафе і ресторанах. Організація має власну виробничу базу і підготовлений персонал, що дозволяє виконувати будь-які замовлення на високому рівні в стислі терміни.

До переваг світлових панелей відносять:

  1. вони компактні і мають невелику вагу;
  2. вельми ефективні в якості рекламного рішення;
  3. споживають мало енергії;
  4. легко і швидко монтуються;
  5. є можливість швидко поміняти зображення.

На сьогоднішній день практично в рівній мірі затребувані світлові панелі трьох видів:

  1. вивіска світлова "акрилайт" з ефектом голограми;
  2. фремлайт - універсальна класична панель для інтер'єрної та зовнішньої реклами;
  3. крісталайт - сучасні ультратонкі панелі, ідеально підходять для забезпечення режиму рядка, що біжить і реалізації інших варіантів розміщення тимчасової інформації.

Професійні рекламні послуги

"INLIGHT" - це рекламне агентство повного циклу, здатне успішно впоратися із завданням будь-якого ступеня складності, про що наочно свідчить офіційний сайт. Організація працює на рекламному ринку ось уже п'ятнадцять років. Центральний офіс знаходиться в столиці, при цьому послуги надаються зацікавленим особам, установам, організаціям у всіх регіонах країни.

Агентство займається розробкою дизайну проектів, виготовленням, встановленням та обслуговуванням рекламно-інформаційних продуктів і носіїв. В наші дні особливо популярні лайт бокси - світлові короби, про які можна почитати за посиланням. На сайті агентства у відповідному розділі доступні зразки реалізованих проектів.

До числа найбільш популярних форматів лайт боксів відносяться:

  1. короб композитний;
  2. короб з профільним бортом;
  3. світловий пластиковий короб;
  4. світловий фігурний короб;
  5. панель-кронштейн і короба з клік профілем.

"INLIGHT" - професійна зовнішня реклама, виготовлення і монтаж рекламно-інформаційних конструкцій, увагу до клієнтів, вигідні ціни. Звертайтеся!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь