Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно брати кредит?

Заповнення заявки і отримання грошей - ще не все, що потрібно знати людині про отримання кредиту. Це досить важливий крок, тому до нього потрібно ставитися з усією серйозністю. В іншому випадку замість грамотного фінансового рішення, можна дуже сильно погіршити своє матеріальне становище.

Щоб не допустити помилки, слід уважно розглянути наступні питання і відвідати сайт https://teatr.kherson.ua/ вже зараз:

1. Чи потрібні гроші зараз, або можна трохи почекати? Людині потрібна машина для роботи. Беручи її в кредит, вона розуміє, що отримає від неї прибуток швидше, ніж накопичить гроші на таку покупку. В цьому випадку позика виправдана і має сенс. Купуючи ж, наприклад, кухонний гарнітур, потрібно розуміти, що таке вкладення не принесе прибутку, виплати можуть затягнутися на довгий час, підсумкова вартість меблів обійдеться значно дорожче.

2. Яка мені потрібна сума? Якщо дають, то потрібно брати якомога більше - це помилкове судження більшості обивателів. Чим більший кредит, тим більше фінансове навантаження на Ваш гаманець.

3. Скільки я зможу платити? Звичайно, дуже хочеться їздити на люксовому авто. Але чи можете Ви собі це дозволити ? Вважається, що кредитне навантаження не має перевищувати 50% від усіх доходів, але ми рекомендуємо не перевищувати його на 20%.

4. Порівняйте ціни. Ринок кредитування сьогодні дуже насичений. Часом створюється відчуття, що навколо тільки одні добрі люди, які тільки і жадають дати Вам грошей. Це не так. Зрештою, заробляють вони, а не Ви. Тому, потрібно вивчити всі пропозиції, підбираючи найвигідніші. Адже ми дивимося на ціни в магазині, так чому тут цього не робити?

5. Дізнайтеся про всі підводні камені. Часто банк не озвучує всі умови щодо фінансового продукту, маскуючи додаткові збори непомітними абзацами, написані самим дрібним шрифтом. Уважно підійдіть до цього питання, порадьтеся з рідними і друзями, почитайте відгуки про банк в інтернеті. На цьому ринку дуже багато шахрайських схем, і гарний офіс з ввічливими співробітниками не є гарантією від обману.

6. Уважно читайте договір. Переконайтеся, що кожен пункт, кожна буква і кома в документі є зрозумілими. Пам'ятайте, що навпроти Вас сидить професіонал, робота якого і полягає в тому, щоб «здерти» з Вас як можна більше. Не вірте обіцянкам, що це, мовляв, проста формальність. Будьте пильні, не дозволяйте себе обдурити. А краще ще раз подумайте: а чи так дійсно потрібен мені цей кредит?



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь