Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Зареєструвати ТОВ в Україні - юридичний супровід

Законодавство з кожним роком все більше вдосконалюється і спрощує бюрократичні моменти при спілкуванні з державними органами. Але все одно існує маса моментів, які необхідно врахувати, а людина яка не працює з цим повсякденно може зіткнутися з масою проблем. Це і повідомлення про прийняття на роботу директора; своєчасна подача заяви на спрощену систему оподаткування, подача заяви на ПДВ і багато іншого.

Щоб не витрачати дорогоцінний час на вивчення всіх аспектів реєстрації ТОВ, наша компанія рекомендує замовити послуги реєстрації ТОВ під ключ. Зареєструвати ТОВ в Україні, в нашій компанії - це надійно і якісно, звертайтесь: https://www.justice.dp.ua/yuridicheskaya-firma/.

  1. Назва юридичної особи повинно бути унікальною і на статутних документах відображається виключно українською мовою. Так само можна використовувати спеціальні символи і знаки. У статутних документах і ЄДР можна відобразити назву підприємства на іноземній мові. Назва ТОВ можна в подальшому змінити будь-яке інше, але без зміни коду ЄДРПОУ.
  2. Юридична адреса ТОВ - це адреса, за якою знаходиться орган управління фірми. Це може бути, як житлове, так і нежитлове приміщення. Заборони або обмежень в цьому питанні немає.
  3. КВЕДи - це коди, які увібрали в себе можливі види діяльності. Кількість видів діяльності, які можна вписати в реєстр на початок 2020 року становить 20 шт. це пов'язано з кількістю рядків в реєстраційній картці. Їх можна в подальшому додавати. КВЕДи можна прописувати в статуті, але це не є обов'язковим.

Реєстрація підприємств в Україні. Для підготовки документів досить паспортних даних та податкового номера засновників та директора, але для проведення нотаріальних дій потрібні паспорта та ІПН в оригіналі, засновники повинні бути присутніми особисто. Фотографія повинна бути без пошкоджень, повинна бути прописка.

Реєстрація фірми. Розмір статутного капіталу ТОВ може формуватися як грошима, так і матеріально-технічними засобами. Термін формування статутного капіталу становить не більше 6 місяців. Мінімального і максимального розміру статутного капіталу немає, але при запиті від банку, засновник повинен надати підтвердження законності походження цих коштів. Статутний капітал розподіляється між засновниками за домовленістю.

Зареєструвати ТОВ. Контактний телефон та електронна адреса вказується для подальшої зв'язку з органами управління компанії з боку державних органів. Телефон можна вказувати мобільний.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь