Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ремонт посудомийних машин

Практично кожна людина, яка користується посудомийною електромашинкою, стикається з раптово виникаючими неполадками.

Як зрозуміти, що слід звернутися за допомогою до майстра по ремонту?

Важливо відразу визначити «симптоми» поломки посудомийної машини. Основними ознаками несправності посудомийної машини є наступні:

  1. прилад не вмикається;
  2. кнопки посудомийки не відповідає при їх натисканні;
  3. електромашинка запускається, але посуд не миє;
  4. волога посуд після миття;
  5. не працюють деякі функції;
  6. протікання посудомийної машини;
  7. посуд погано промивається водою;
  8. прилад не набирає воду;
  9. від машинки відчувається неприємний запах горілого;
  10. вода має каламутний і брудний колір;
  11. відсутня функція зливу води;
  12. під час роботи посудомийка видає нехарактерні шуми.

Причини поломок посудомийних машин?

Статистика вражає, але більше 95 відсотків несправності машин відбувається через недбале до них ставлення. Загальнопоширеним чинником звернень в службу ремонту є засмічення системи зливу. Ця проблема може виникнути через те, що в посудомийку потрапляють різнорідні мініатюрні предмети. Щоб їх дістати, мастер по ремонту посудомоечных машин Киев повинен буде частково розбирати прилад.

Проблеми можуть бути більш серйозними, наприклад, потрапляння всередину посудомийної машинки чужорідних предметів і деталей, утворення накипу, пошкодження ТЕН, люків і манжетів, неполадка опор, пристрої блокування люка і контролера води. Також ламаються посудомийні машини через несправність ручок та дверцят приладу, корозії, перегрівання, перегорання кабелю або різкого стрибка напруги.

Наприклад, якщо ваша посудомийна машина не включається, то першопричиною цього є механічна несправність (пошкодження програматора, дроти або перегорання обмотки електродвигуна). В такому випадку Техмастер перевіряє напруга, «продзвонювати» розетку і посудомийну машину, знаходить зламану деталь, після чого проводить її заміну на нову. Якщо машинка не набирає воду, то проблема в засміченому фільтрі або зламаному насосі. Потрібно їх прочистити, а потім поміняти деталь, яка зносилася.

У будь-якій ситуації вам необхідний ремонт або діагностика несправності посудомийної машини. Лагодити посудомийку самостійно не рекомендується, так як в більшості випадків треба частково або повністю розбирати техніку. Особливі труднощі виникають з лагодженням вбудованих моделей, так як складно підібратися до електроніки електроприладів, однак майстрам-професіоналом під силу будь-яка ситуація.

Як уберегти посудомийну машину від частих поломок?

Рекомендуємо довіряти ремонт своєї посудомийної електромашини виключно професійним і кваліфікованим майстрам, які не тільки полагодять ваш прилад і проведуть його повну діагностику, а й порадять процедури по догляду за машинкою. Наші фахівці зроблять все можливе, щоб подарувати вашому електричного пристрою нове дихання!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь