Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кращу ігрову консоль

Серед усього асортименту приставок йде поділ на портативні і стаціонарні. Перші мають компактні габарити, але слабкими параметрами. Другі ж куди могутніше, але завжди прикуті до одного місця. Як правило, серії приставок оновлюються приблизно раз в п'ять років, причому найменування виробника не грає ролі. Єдиний недолік застарілих моделей полягає в тому, що з часом на них просто перестають випускати оновлення, що значно позначається на ігровому процесі. Але варто пам'ятати, що нові моделі найчастіше лише додають в ціні, а характеристики залишаються на му ж рівні.

Як вибрати кращу ігрову консоль

Найбільш важливі критерії вибору

Перше, що грає величезну роль - обсяг пам'яті. Чим її більше, тим більше ігор можна завантажити на пристрій. Звичайно, варто враховувати цінову категорію продукту. Кожен сегмент має свої обмежувальні рамки, згідно з якими товар «начиняється» відповідними елементами. Відносно процесорів, основна частина сучасних розробок оснащена AMD. Далі все буде залежати від кількості ядер і тактової частоти. При виборі на сайті Nextgame варто орієнтуватися 6-8-ядерні агрегати. Що стосується процесорів, то більшість сучасних консолей оснащені AMD, і далі все буде залежати від кількості ядер і тактової частоти. Радимо орієнтуватися на 6-8-ядерні апарати, з продуктивністю понад 2 ГГц.

Sony PlayStation 4 500 ГБ

Модель сконструйована просто і лаконічно. При включенні консолі відразу видно встановлені гри, ніякої зайвої інформації. При бажанні змінити налаштування або послухати музику доведеться лізти в нетрі системи, причому в буквальному сенсі. На перше місце виробник поставив основне призначення консолі - гри. А решта відведено на другий план. При всій цій простоті і, здавалося б, примітивності, все доповнено різноманітним оформленням. Спостерігаються і прості, і динамічні теми. При бажанні їх можна купувати, але присутній і ряд безкоштовних «прикрас», що виділяються на загальному тлі. Багато куплені гри супроводжуються деякими наборами артов, тим і аватарок. Це радує і око, і слух.

А ось ще один приємний момент: ігри модернізуються, їх число зростає, тому місця для них з кожним днем потрібно все більше і більше. Тут приставка виявилася досить корисною, тому що можна зробити легкий апгрейд системи зберігання. Вінчестер змінюється запросто. Тут інженери пристрої дійсно попрацювали, продумавши все до найдрібніших деталей. Офіційний сайт виробника містить в собі детальні пояснення в картинках. Якщо захотілося збільшити швидкість завантаження, то можна поставити SSD. Всі технічні поправки можна зробити власноруч. Нічого складного в конструкції продукту немає, тому поводитися з нею зможе навіть самий недосвідчений покупець. У відгуках користувачі відзначають високу надійність як самого виробника, так і його дітища. Якість картинки на високому рівні, підтримуються всі ігри останнього покоління.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь