Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Друк фото на акрилі

Для багатьох наших співвітчизників класичний спосіб друку фото на папері все ще актуальний і в даний час. Цей стандарт став звичним, а оформлення зображень в дерев'яній рамці зі склом сприймається позитивно. Однак, з впровадженням сучасних технологій стало доступним друкувати фото на полотні.

Натуральне полотно використовували багато всесвітньо відомих художників, на ньому вони малювали свої шедеври, якими захоплюються сьогодні любителі образотворчого мистецтва. Полотно має специфічну структуру, воно більш природне і при цьому, більш товсте, якщо порівнювати з фотопапером, на ньому звичайна фотографія автоматично набуває властивостей намальованої картини.

Використовуючи натуральну тканину і чорнило для друку фото, ви можете отримати стійке зображення знімків або репродукцій. Виробники друкарського обладнання та витратних матеріалів, стверджують, що друк фото на акрилі може триматись сотні років.

Після нанесення зображення на полотно, просто натягніть його на підрамник, і все готово. Щоб зображення виглядало органічно на стінах того чи іншого приміщення, воно також може бути обрамлено рамкою багета. У порівнянні зі знімками на фотопапері, які повинні бути постійно захищені від зовнішніх впливів, в рамці або паспарту, полотно не вимагає цих запобіжних заходів.

Якщо ми порівняємо фотографію, надруковану на тканини і натягнуту на підрамнику, з фотографією на папері в багетній рамі зі склом, перший варіант буде більш привабливим і навіть дешевше.

Детальніше з цими процедурами ви можете ознайомитися на відповідних джерелах в мережі.

Друк фото на акрилі

Відмінний варіант для оформлення кухні, офісного приміщення або вітальні в мінімалістичному стилі - фотодрук на акрилі. Гладка і прозора поверхня акрилу підкреслює глибину кольору фотографій і створює ефект тривимірного зображення. Фотографії в інтер'єрі виглядають глянцевими і соковитими.

Акрил схожий на скло, але він легше, безпечніше і його складно розбити. Торці картини ретельно відполіровані: гладкі, прозорі і про них неможливо порізатися. Матеріал стійкий до зовнішніх впливів, перепадів температур, його можна мити і вішати навіть на вулиці. З кожного краю в картину вмонтовані сталеві кріплення, які надійно закріплять конструкцію на стіні.

Друк фотографій великого формату на полотні набагато простіше, так як це може трохи зменшити можливі дефекти зображення. Це дуже ймовірно, через недостатнє дозволу фотографій, які виглядають погано на фотопапері.

Ефект тривимірного зображення досягається за рахунок ширини бічних торів. У більшості випадків, він друкується як в оригінальному вигляді, так і в його дзеркальному відображенні. Ви можете варіювати ступінь його об'ємності, вибравши бажану текстуру тканини або після друку фотографій обробити спеціальним гелем. Головне - звертатися до досвідчених фахівців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь