Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Шафа холодильна середньотемпературна. Вибираємо холодильні шафи для громадського харчування і магазину

Перш ніж купити холодильну шафу, слід відповісти на кілька базових питань, які суттєво звузять коло пошуку необхідного обладнання необхідно. По-перше, важливо вирішити яку функцію, крім охолодження продуктів, буде виконувати холодильник. Якщо Вам необхідно показати товар лицем, то варто звернути увагу на скляні холодильні шафи, точніше холодильні шафи зі скляними дверима.

Такі холодильні шафи, як правило працюють в среднетемпературном діапазоні від 0 до 12 ° С, і, в більшості випадків мають динамічну систему охолодження. Динамічна система охолодження дозволяє швидко знижувати температуру всередині холодильної шафи при частому відкриванні дверей. Ця характеристика холодильника дуже затребувана при великому проході покупців.

Кожна торгова холодильна шафа зі скляними дверима від https://legat.com.ua оснащується вертикальним або горизонтальнимпідсвічуванням. У більш сучасних моделях холодильних шаф застосовуються енергозберігаючі LED світильники, які, на відміну від люмінесцентних аналогів служать значно довше, при цьому майже не споживаючи електроенергії.

Вибираючи холодильну шафу зі склом, слід звернути увагу товщину стінок корпусу. Для південних регіонів і, у випадках, коли експлуатація холодильного шафи буде відбуватися в умовах підвищених температур, рекомендуємо розглядати варіанти з товщиною стінок корпусу не менше 40мм, а сам корпус холодильної шафи буде цільнозаливний.

Зрозуміло, на цільнозаливний холодильну шафу ціна буде трохи вища, ніж на аналог, виготовлений методом з'єднання теплоізоляційних панелей. Але така переплата через три місяці експлуатації перетвориться в відчутну економію електроенергії, а через три роки заощадить гроші на покупку нового холодильника. Все очевидно: чим краще теплоізоляція холодильної шафи, тим нижче його енергоспоживання і навантаження на агрегатную частина, і, як наслідок, вище загальний ресурс і термін експлуатації. Перш, ніж купити холодильну шафу зі скляними дверима, згадайте про цю рекомендацію, це вбереже Ваш бюджет від незапланованих витрат.

Сфера застосування скляних шаф різноманітна. Такий холодильник можна використовувати як холодильну шафу для напоїв, молочної продукції, ікри, зелені, ковбаси, овочів і т.д. Добре зарекомендували себе холодильні шафи купе зі скляними дверима. Завдяки відкатні принципом відривання дверей, холодильну шафу купе дозволяє істотно економити простір торгового залу. В основній масі, холодильні шафи купе застосовуються для продажу напоїв.

Власне кажучи, такі шафи спочатку проектувалися з урахуванням вимог мерчандайзингу та максимальної місткості бутильованої продукції. Важливою характеристикою таких шаф є максимальне навантаження на кожну полицю. Ряд виробників опціонально пропонують посилені полки, для викладки напоїв, оскільки стандартні варіанти полиць, найчастіше, не в змозі витримувати збільшені навантаження. Якщо Ви вирішили купити холодильну шафу для напоїв, обов'язково зверніть на це увагу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь