Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Відеопрезентація як інструмент продажів

Успіх в будь-якій справі залежить від першого знайомства. Горезвісне «зустрічають по одягу» в бізнесі має як ніколи велике значення. Саме від того, в якому світі кінцевий споживач дізнається про вашу компанію, залежить його подальше ставлення до вас. Так, буде він клієнтом чи ні, залежить від вашого «здрастуйте».

Якщо говорити про сферу B2B, то тут все так само. Жодна компанія не стане вашим партнером, якщо ви не можете чітко пояснити принципи співпраці і вигоди, які отримають обидві організації.

Можна найняти відмінних фахівців з продажу, можна завести в штаті висококласних переговірників, а можна замовити відмінну відео презентацію, яка в подальшому буде працювати на вас, на сайті https://video-vision.net. Її можна давати як для особистого ознайомлення, так і використовувати на всіляких виставках. Вона може стати тим самим інструментом, який буде рухати ваш бізнес вперед.

Швидкий спосіб протестувати ролики на маркетинговий потенціал. Чим більше присутня в відео того, що перераховано нижче і що працює на залучення цільової аудиторії, а не на її відлякування, тим більшу віддачу можна очікувати.

  1. Цінний контент (ексклюзивність, практичність, просто про складне).
  2. Прозорість сенсу для глядача (важливо, що зрозуміє глядач, який висновок зробить, а не те, що ви хотіли сказати, одне відео - одне повідомлення).
  3. Доречність (де це відео дивитимуться - вітання на сайті, заклик на що продає сторінці, як самостійний продукт на Ютьюб або вімео - різноманіття жанрів: інтерв'ю, урок, онлайн-серіал, репортаж (з місця подій, з подорожі, закулісний).
  4. Зухвалість, що викликає довіру людей в кадрі (адекватність зовнішнього вигляду - підсилює імідж одяг, правильні кольору: пастельні, однотонні, у фірмових кольорах, а також грамотна мова).
  5. Родзинка ведучого, запам'ятовуваність (коронне вітання або прощання, деталь одягу).
  6. Управління глядачем - драматургія = сходження на гору і спуск (яскравий початок - спірне твердження, незвичайна картинка, звук, що привертає увагу - є всього 15-18 сек., Інтрига - анонсування, історія, акценти - больові точки глядача, заперечення, вигоди , чіткий кінець - заклик: залишити коментар, пройти по посиланню, підписатися).
  7. Чинне місце зйомки (відповідає тематиці: будівництво, салон краси, створює атмосферу: бібліотека, кафе, цікава картинка: ексклюзивне місце, де глядачі не можуть побувати в даний момент, високі точки зйомки, нейтральний фон - природа, на синьому або зеленому тлі в студії).
  8. Якість зйомки (штатив, виносний мікрофон, правильне освітлення: природне - вранці до 12 або після 16, штучне: фон повинен бути темнішим, ніж людина в кадрі, грамотність композиції: крупність планів, ракурс).
  9. Візуальна різноманітність (відео без камери: презентація, зйомка з екрану, скайп-інтерв'ю, анімація, поєднання присутності в кадрі і закадрового голосу з подс'емкамі).
  10. Багатошаровість сприйняття (голос, жести, титри, музичне оформлення).
  11. Фірмовий стиль (заставка-відбиття, логотип, фірмові кольори, фраза).
  12. Цілісність, коли всі складові працюють на одну ідею, ту саму надзавдання (у глядача потрібно розпалювати бажання бути поруч з вами, бути як ви).
  13. Якісне технічне виконання.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь