Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Замовлення футболок з принтом замовника

У нас ви можете замовити футболку з своїм принтом. Для друку застосовуються інноваційні технології і стійкі матеріали. Нанесений малюнок зберігається дуже довго, забезпечуючи необхідною привабливістю елемент одягу. Беремося за замовлення в будь-якій кількості як з однаковим, так і з різними принтами. На готовий результат надаємо гарантію і консультації щодо збереження та догляду.

Про послугу

Ми робимо сублімаційний друк на різну поверхню. Цей метод дозволяє отримати зображення, дуже стійке до атмосферних впливів. Метод сублімації або «сублимационного термопереносу» полягає в двох етапах: друк зображення на принтері в дзеркальному відображенні на спеціальному папері та подальшому перенесення на потрібну поверхню під тиском і температурою близько 200 градусів. Поверхня, на яку переноситься Зображення повинна бути спеціально підготовлено. Замовити печать на детских футболках можна за посиланням.

Розглянемо деякі тонкощі:

  1. Поверхня для сублімації повинна бути покрита спеціальною полімерною плівкою, в яку переноситься фарба.
  2. Сублімація робиться тільки на синтетичні тканини. На ХБ тканини фарба переноситься з перекручуванням і тримається недовго.
  3. Якщо вам важлива точність передачі кольору то необхідно зробити попередні кольоропроби. Це збільшує термін виготовлення і ціну.
  4. Поверхня повинна бути термостійкої. В процесі перенесення відбувається розігрів матеріалу до 200 градусів.
  5. Якість файлу для виготовлення прапора має бути не менше 300 dpi.
  6. Перед запуском в роботу макети узгоджуються з клієнтом. Уважно прочитайте всі тексти і формулювання. Розгляньте зображення. Якщо помилки будуть знайдені на готової продукції після узгодження з вами то переробка за рахунок замовника.

Нанесення логотипів на тканину та одяг

Ми наносимо номера, логотипи, написи, фото декількома методами: сублімаційний термоперенос, плівковий термоперенос, шовкографія. Метод сублімації дозволяє отримати зображення дуже стійке до атмосферних впливів. Метод сублімації або «сублимационного термопереносу» полягає в двох етапах: друк зображення на принтері в дзеркальному відображенні на спеціальному папері та подальшому перенесення на потрібну поверхню під тиском і температурою близько 200 градусів.

Плівковий термоперенос теж робиться в два етапи. Спочатку на спеціальній плівці вирізається зображення, потім зображення на плівці накладається на тканину і затискається в термопрес при температурі 160. При шовкографії фарба для нанесення зображення протирається через спеціальну сітку і потім закріплюється термопрессом. Розглянемо деякі тонкощі:

  1. Окремі елементи зображення не можуть бути дрібніше 1 мм.
  2. При шовкографії, плівковому термоперенос недоцільно робити зображення більш 3-х кольорів.
  3. Для кольорового зображення використовують сублімацію або друк на повноколірного плівці.
  4. Прати вироби з нанесенням потрібно при 40 градусах і вивернутими навиворіт.
  5. Тканина і елементи одягу повинні бути термостійкими. В процесі перенесення відбувається розігрів матеріалу до 200 градусів.
  6. Сублімація на хб тканини не робимо. Зображення не тримається.
  7. Для нанесення використовується цифровий формат зображень в форматі COREL DRAW. Зображення потрібно готувати. Потрібна робота дизайнера або готовий макет.
  8. Перед запуском в роботу макети узгоджуються з клієнтом.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь