Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати онлайн-курси по SEO: важливі складові і як дійти до кінця

Сьогодні ринок digital-освіти пропонує два види навчання SEO-науці - базове і професійне.

Базові курси сео, семінари або вебінари створюються з метою поділитися зі слухачем загальними відомостями про канал просування, дати йому розуміння про роботу технологій в SEO. Я б рекомендував цей вид навчання тим, хто приймає рішення в компанії - власникам бізнесу, керівникам або маркетологам. Базовий курс дасть вам достатньо інформації про те, чим саме займається SEO-фахівець в компанії, які завдання можна віддавати в роботу digital-агенції, а які краще реалізовувати самим і який результат очікувати «на виході !. Набуті знання дозволять зрозуміти, що «продає» вам в своєму комерційній пропозиції підрядник, як грамотно прочитати (або скласти) бриф і технічне завдання для агентства і як контролювати ці процеси.

Професійні ж курси від https://seo-akademiya.com мають на увазі набагато більш детальне вивчення практики SEO. Вони розробляються для того, щоб слухач придбав і розвинув практичні навички, наприклад, автоматичної настройки рекламної кампанії, розрахунку її ефективності, пошуку точок зростання для поліпшення показників. Таке навчання націлене безпосередньо на SEO-фахівців. Читачам професійної аудиторії - про тонкощі підбору саме таких курсів.

Перші кроки

Вибирайте курси, які розгорнуто повторно працюють над матеріалом, занурюють в тему
Якщо ви початківець, то вам важливо зрозуміти логіку процесів в SEO, деталі і нюанси, необхідні для подальшої роботи. Для вас головне - максимально розгорнута програма курсу і вміння викладача пояснити механізм роботи доступною мовою. Тому на етапі вибору місця навчання сміливо йдіть на сайти різних курсів seo і порівнюйте зміст їхніх програм. Там же перегляньте деморолики викладачів, їх безкоштовні заняття, якщо такі є в доступі (прямуйте в YouTube) і постарайтеся зрозуміти, наскільки легко і детально викладач розвиває тему.

У «обов'язковий набір» навчального курсу з SEO-оптимізації повинні входити наступні компоненти: принцип ранжирування пошукових систем і основні групи чинників, основи роботи з аналітикою і принципи роботи з аналітичними системами. Вам необхідно навчитися розуміти, на що дивиться пошукова система, на що нам (SEO-фахівцям) потрібно впливати і як це робити. Інструменти по збору семантики, засоби проведення аудиту та інші технології важливі в другу чергу.

Поринайте в усі тонкощі, атакуйте викладачів, якщо націлені не просто пройти курс, а чогось ще й навчитися
Вже почавши навчання, студенти часто стикаються з тим, що якісь аспекти залишаються для них незрозумілими. Пам'ятайте себе в школі? Захворів, пропустив нову тему з математики, і все тепер здається незрозумілим. Ті самі граблі ... Це нерозуміння накопичується і у SEO-студентів, і при досягненні критичного рівня у людей опускаються руки.

У моїй практиці, слухачі починають «спотикатися», зіткнувшись з питаннями технічної реалізації - установкою кодів систем аналітики і установкою ідентифікаторів цілей в вихідний код кнопок і форм. Багатьом не вистачає базових знань HTML і JS. Зупиніться і розпитайте викладача - і ви обов'язково отримаєте відповідь.

Подача матеріалу теж має значення

Найчастіше неможливо догодити всім - у студентів бувають різні рівні початкової підготовки. Одним буде надто просто, іншим - занадто важко. Якщо вам здається, що ви виглядаєте повним дурнем, не губіться. Cлухаємо те, що здається вам занадто складним, задавайте питання - це ваша навчання і знання, які ви можете отримати тут і зараз.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь