Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Платформи для створення інтернет-магазину

Важливим етапом створення інтернет-магазину є вибір платформи. Це питання вирішується з урахуванням завдань бізнесу і економічної доцільності. Також беруться до уваги такі моменти, як функціональність, зручність користування, інтеграція зі сторонніми програмами, розширене адміністрування.

При створенні інтернет-магазинів ми найчастіше використовуємо Вордпресс і фреймворки PHP. У цій статті ми розповімо доцільність використання кожної платформи для розробки сайту і розглянемо кожен варіант з особливостями використання. Щоб замовити создание Интернет магазина в Харькове - переходьте за посиланням.

Вордпресс

WordPress - професійний інструмент, призначений для створення сайтів. Це універсальна платформа, можливості якої обмежуються лише фантазією розробника. Для неї створено величезну кількість плагінів. Це говорить про можливість реалізації будь-яких ідей.

Модулі - незалежні програмні модулі, які підключаються до головної програми і розширюють її функціональність. Вони поділяються на кілька категорій: для захисту інтернет-магазину від злому, для SEO-оптимізації сайту, для відправки листів, для управління коментарями і записами. Модулі легко встановлюються і чудово справляються зі своїми завданнями.

Для розробки стандартизованого невеликого інтернет-магазину ідеально підходить Вордпресс. Це популярна CMS (система управління вмістом сайту), на якій реалізуються проекти різної складності. На ній створено більше 36% веб-ресурсів.

Існує 2 варіанти розробки інтернет-магазину: з готовим шаблонним дизайном або з індивідуальним дизайном. Все залежить тільки від цілей, вимог і ресурсів замовника.

Фреймворки PHP

PHP - це не готове рішення, а набір декількох інструментів, які розробник використовує для досягнення оптимального варіанту.

Фреймворк PHP являє собою каркас, який об'єднує окремі компоненти в одне ціле. Він дозволяє розробити функціонал і важливі складові сайту під конкретні запити і завдання клієнта. Таким чином дане рішення є більш індивідуалізованим.

Це затребуваний мову програмування, який активно використовують при створенні великих проектів, великих інтернет-магазинів, маркетплейсов.

Фахівці розробляють інтернет-магазин, виходячи із специфіки бізнесу. Вони підбирають програмні рішення, необхідні для функціонального інтернет-магазину.

Переваги використання фреймворка PHP:

  1. Швидкість роботи і оптимізація під високі навантаження. Фреймворки дозволяють розробляти масштабні проекти, які відрізняються високою продуктивністю, ефективністю і швидкістю роботи.
  2. Можливість розробки унікального, специфічного і складного функціоналу.
  3. Доопрацювання сайту, масштабування і додавання нового функціоналу практично виключає втрату продуктивності веб ресурсу.
  4. Безпека і надійність. Добре продуманий фреймворк задіє всі заходи безпеки, допомагаючи розробнику створити більш захищені ресурси.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь