Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види друку на футболках

В індустрії моди часто з'являються нові віяння, які швидко набирають популярність як серед молоді, так і серед старшого покоління.

Для всіх бажаючих поповнити свій гардероб незвичайними, унікальними речами або піднести близькій людині оригінальний подарунок зі змістом сьогодні існує така послуга, як друк на футболках від «GREHORI TEXTILE» (https://grehori.com/nanesennya-pryntiv-na-odyag-ta-tekstyl/).

Основні технології

Перенесення зображення на тканину фахівці називають \"трансфер"\». Він буває наступних видів:

  1. Термоперенос. Суть методу полягає в застосуванні преса і високих температур, що дозволяють закріпити картинку на тканини. Друк зображення може здійснюватися різними способами. Найпоширеніший - за допомогою струменевого принтера на спеціальному папері. Отримане зображення поміщається лицьовою стороною на тканину, а зверху накладається термопрес. Малюнок на футболці буде чітким і барвистим, але недовговічним. Щоб підвищити стійкість, можна використовувати сублімаційні фарби або лазерний друк. Однак найкращих результатів дозволяє домогтися використання для друку спеціальної плівки з клейовим шаром. Під впливом термопресса вона плавиться, надійно закріплюючи зображення на тканині.
  2. Цифровий друк. Зображення наноситься безпосередньо на футболку: після обробки спеціальним розчином для закріплення фарби вона вставляється в принтер, як аркуш паперу.
  3. Трафаретний друк. Застосовується тільки в промислових масштабах для створення великої кількості зразків з однаковим малюнком, оскільки необхідна розробка трафарету зображення, який надалі заповнюється фарбами.

Замовляючи друк на футболці, не економте на якості, тоді річ прослужить вам довгий час.

Компанія «GREHORI TEXTILE» пропонує і послуги з виготовлення стильних футболок з принтом, і, власне, самі футболки такого типу, у вигляді вже готових варіантів. Всі подробиці дивіться на сайті компанії. Актуальність футболок з принтами навряд чи вже колись впаде, справа в тому, що відповідні вироби дуже популярні, і стали популярними відразу ж з моменту своєї появи.

Принципова різниця між футболками з принтами років 20 назад і з тим, що ми маємо на даний момент, полягає в тому, що зараз можна купувати не тільки готові варіанти, але і такі, що зроблені під замовлення, тобто на розсуд самих покупців. Сьогодні друк на футболках користується великою популярністю. Використовуючи спеціальні конструктори або просто графічні редактори можна створювати прототип, образ майбутньої футболки з обраним принтом, після чого замовляти профільні послуги з її реалізації.

І виглядати вона буде просто чудово, саме так, як ви задумували спочатку. Більш того, не забувайте, що використовуються зараз принти, особливо компанією «GREHORI TEXTILE», є високоякісними і, відповідно, захищеними від різних несприятливих факторів. Замовити принт на футболку ви можете, перейшовши за посиланням.

Це означає, що на практиці такі принти НЕ будуть вицвітати, щоб уникати їх стирання від банальних механічних пошкоджень, а також не будуть піддаватися деструкції через прання (якщо, звичайно, прання проводиться за правилами, тобто так, як це рекомендує робити компанія -изготовителя футболок). Всі подробиці на замовлення таких футболок можна буде подивитися безпосередньо на сайті за посиланням вище.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь