Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Набір рибальських блешень: навіщо він потрібен?

Набір рибальських блешень - це дуже зручно і практично. У зручній пластиковій коробочці акуратно розкладені найкращі приманки для лову різної риби від провідних виробників.

Вам не доведеться купувати окремо органайзер для блешень, довго шукати і вибирати різні приманки для хижої і мирної риби. Все, що потрібно для вдалої риболовлі та вагомого улову вже є в готовому наборі рибальських блешень, придбати який ви можете на сайті https://carpan.com.ua/catalog/primanki/blesna/.

Такий набір підійде як початківцю, так і досвідченому рибалці, він досить місткий і в той же час компактний, не займе багато місця в рюкзаку. З ним всі необхідні приманки завжди будуть у вас під рукою.

Види блешень і та їх опис

1. Коливаюча блешня

Виготовляються вони з міцного металу, зазвичай вигнуті з декількох сторін, щоб при русі вони коливалися, звідси і назва.

Можна використовувати в самий недоступних позначках, так як при русі вони роблять великий опір.

2. Обертова блешня

Виготовляється з механізму, який при русі починає крутитися. Завдяки чому вона привертає ту ж щуку на великій відстані.

Дуже прості у використанні, просто чіпляєте і вперед, за уловом.

3. Незачіпляйка

Ось вам найкрутіша на мою думку блешня, правда мій дід завжди ставився до них з недовірою. За його словами, вони постійно обманюють помилковими кльово, але зі свого досвіду я зрозумів, що вони дуже гарні в заростях, де звичайна блешня вже зібрала б купу трави.

А зараз я дам ТОП-3 по блешням, якими я і мої колеги користувалися і залишилися задоволені.

ТОП-3 блешні

1. Незачіпляйки Rapala WSD

Дорогувато, але, мені здається, вона того варта. Її гра на рівні найкращих блешень. Але беріть її з обережністю, хоч вона і незачіпайка, але, як казав мій дід, завжди знайдеться колоду, яке схопить.

2. Незачіпляйка RAPALA MINNOW SPOON 9G RMS06-FT

Теж непогана блешня, яка стоїть своїх грошей. Вона набагато дешевше минулого, але й не поступається їй практично ні в чому.

3. Незачіпляйки Aqua Манат

Ще одна незачіпайка з дешевого сегмента, їй я користувався менше, але з трофеїв я отримав собі хорошого судака, тому вона теж йде в рахунок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь