Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Віза в ПАР. Вимоги до візи

Вітчизняні туристи для здійснення поїздки в Південну Африку повинні отримати візу в Південно-Африканську Республіку. Для цього сформований пакет документів на візу в Південну Африку слід віднести в посольство Південно-Африканської Республіки в Києві.

Оформлення візи в ПАР

Уважно ознайомтеся з переліком документів на візу в ПАР, який наведено нижче. Замовити візу можна на сайті https://tourpoint.com.ua/visas/africa/south-africa. Для здійснення поїздки по Південній Африці туристи повинні мати:

  1. Закордонний паспорт. Уточнимо, що термін дії закордонного паспорта туриста повинен бути від 1 місяця з дати завершення туру по Південно-Африканській Республіці. Простежте, щоб у Вашому посвідченні особи були 2 чисті сторінки - сюди проставлять Вашу візу в Південній Африці.
    Зніміть ксерокс з першої сторінки Вашого закордонного паспорта, на якій є Ваші особисті дані.
  2. Щоб оформити візу в Південну Африку, необхідно заповнити анкету на візу в ПАР (її номер B1-84Е). Уточнимо, що даний опитувальник туристам слід заповнити по-англійськи. Заповніть анкету в Південно-Африканську Республіку на ПК або строго друкованими літерами. Ще одне правило - анкета на візу в ПАР заповнюється тільки чорним кольором!
  3. Для оформлення візи в Південно-Африканську Республіку Вам необхідно зробити фото. Вимоги до фотографій на візу в Південну Африку: кольорові фото; розмір 3 на 4 см. Фото на візу в ПАР турист наклеює на анкету (в її лівий верхній кут).
    Зніміть ксерокс з усіх сторінок українського паспорта.
  4. Якщо Вашу поїздку по Південній Африці організував туроператор, Вам необхідно прикласти до пакету документів на візу в Південно-Африканську Республіку запрошення в ПАР. Воно видається на офіційному бланку туроператора. Надається наступна інформація: терміни туру по Південно-Африканській Республіці, цілі туру по ПАР, програма туру по Південній Африці.
  5. Якщо Ваш візит в ПАР носить приватний характер, прикладіть до пакету документів на візу в Південну Африку запрошення від приватної особи. Якщо запрошує - спонсор туриста, необхідна довідка з його місця роботи і виписка з рахунку в банку.
  6. Якщо Ви - індивідуальний турист, надайте програму туру по ПАР для отримання візи в Південно-Африканську Республіку.
  7. Для оформлення візи в Південну Африку Вам необхідний документ, що підтверджує Ваше фінансове становище. Це може бути виписка з рахунку в банку.
  8. Крім того, туристу потрібно довідку з місця роботи. В даному документі вказуються: ПІБ туриста, посаду туриста, зарплата туриста, стаж роботи в даній компанії. Уточнимо, що розмір зарплати туриста повинен бути від 15 тисяч гривень на місяць.
  9. Якщо Ви - ІП, надайте документ реєстрації підприємства.
  10. Туристи-пенсіонери докладають до пакету документів на візу в ПАР копію пенсійного посвідчення + лист від спонсора туру по Південній Африці.
  11. Туристам для оформлення візи в Південну Африку потрібні авіаквитки туди і назад.
  12. Дітям необхідна копія свідоцтва про народження. Якщо юний турист відправляється в ПАР з одним із батьків або з третіми особами, потрібен дозвіл на виїзд дитини в Південно-Африканську Республіку, який батькам потрібно оформити у нотаріуса.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь