Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

6 способів, як взяти кредит з поганою кредитною історією

Якщо у вас погане кредитне досьє, то взяти новий кредит буде непросто, але можливо. Все буде залежати від ступеня зіпсованості кредитної історії. Спочатку вивчіть її, щоб оцінити шанси на отримання нової позики. Позичальникам з невеликими простроченнями кредит оформлять легше, ніж тим, хто ще взагалі не розплатився. Молоді банки частіше видають гроші навіть людям з поганою кредитною історією, тому в першу чергу звертайтеся до них.

Взяти кредит під заставу

Якщо у вас є рухоме і нерухоме майно, ви можете використовувати його в якості застави, коли берете кредит. Банки охоче видають гроші, якщо клієнт залишає їм заставу. Так вони практично не ризикують втратити видану суму. Щоб напевно отримати кредит при поганій кредитній історії, вартість застави повинна бути більшою, ніж сума кредиту. Якщо позику не буде виплачено, банк забере закладене майно. До речі, якщо вас цікавить кредит с плохой кредитной историей и просрочками в Украине, то радимо перейти за посиланням вже зараз.

Залучити поручителів

Для цього способу потрібен поручитель з гарною кредитною історією. Якщо раптом ви не зможете повернути гроші, банк зажадає їх з поручителя і не зазнає втрат. Головне, знайти таку людину, але постаратися повернути гроші самому.

Довести платоспроможність

Якщо кредитна історія зіпсована через несподівані фінансові проблеми, але зараз їх вже немає і ви можете виплачувати новий кредит, то можна пояснити це банку. Але для цього буде потрібно підтвердити ваші слова документами. Принесіть довідку про доходи з роботи, виписки за рахунками, договір оренди, якщо ви здаєте свою квартиру і отримуєте за неї дохід. Так банк побачить, що у вас є можливість розплачуватися за новим кредитом.

Оформити кредитну карту

З поганою кредитною історією отримати кредитку буде легше, ніж брати кредит. Ліміти по кредитних картах можуть досягати великих сум. Плюс оформлення кредитки в тому, що можна гасити борг вчасно, а в кредитній історії будуть вже позитивні оцінки. Вибір кредитних карт зараз величезний, тому краще вибрати «пластик» з великим пільговим періодом. Протягом цього часу відсоток за використання позикових грошей не береться або він знижений, якщо кредит погашений до кінця пільгового періоду.

Звернутися в МФО або ломбард

Мікрофінансові організації перевіряють кредитну історію, але лояльніше ставляться до прострочень або невиплат за кредитами. Просто вони видають невеликі суми під великі відсотки і практично нічим не ризикують. Якщо якийсь клієнт не поверне вчасно гроші, то МФО не розорить, так як у неї достатньо виручки від минулих угод.

Щоб отримати гроші в ломбарді, потрібно здати цінні речі: ювелірні прикраси, антикваріат, техніку. Враховуйте, що ціна речі буде нижчою, ніж початкова вартість, а щоб викупити її, треба буде заплатити відсотки. Якщо ви не встигнете віддати гроші вчасно, то заставу стане власністю ломбарду.

Скористатися послугами брокера

Брокер підбирає кредитні пропозиції, які схвалюють з великою часткою ймовірності. На основі вашої кредитної історії фахівець вибере ті банки, де вам, швидше за все, видадуть кредит. Але мінус для позичальника в тому, що за цю послугу доведеться заплатити. Якщо вибираєте цей спосіб, то будьте обережні: можна наштовхнутися на шахраїв, які просять гроші наперед, а потім зникають.

При будь-якому з цих варіантів обов'язково розрахуйте, чи зможете ви розплачуватися за новим кредитом. Якщо є можливість, спочатку поліпшіть кредитну історію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь