Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

СУВЕНІРНИЙ ТЕКСТИЛЬ

Якщо для просування вашого бренду вам необхідні максимально ефективні промо-сувеніри, рекомендуємо звернути увагу на сувенірний текстиль. Одяг з фірмовою символікою працює на успіх компанії всюди, де тільки з'являються співробітники.

Сувенірний текстиль ніколи не виявиться зайвим, чи не буде покинутий, як це трапляється з дешевим ширвжитком. Друк на тканині здатний надати предметам одягу абсолютно нові споживчі якості. Замовивши рекламний текстиль з логотипом компанії, можна забезпечити персонал фірми красивою уніформою, кольори якої відповідають вимогам брендбуку.

Купівля партії одягу та друк на тканині оптом - відмінне рішення, коли потрібно нарядити промоутерів, які беруть участь у широкомасштабній БТЛ-акції. Щоб вигідно замовити промо текстиль оптом - переходьте за посиланням.

Широкий вибір сувенірного текстилю з нанесенням логотипу дозволяє купити промо-подарунки для вирішення найрізноманітніших завдань:

  1. Футболки, поло - популярний вид літнього одягу, який за допомогою друку на текстилі може бути прикрашений логотипом, слоганом, оригінальною написом. При виготовленні задіюються всі технологічні можливості - 3d друк на тканині, фото на текстилі, здатні перетворювати виріб в унікальний ексклюзивний рекламний носій.
  2. Краватки - елемент корпоративного одягу, який може містити символіку, написи і малюнки: цифровий друк на тканині дозволяє наносити зображення фотографічної якості. За допомогою нейтральних фото краватку можна перетворити в оригінальний подарунок для бізнес-партнерів.
  3. Реглани і толстовки можуть бути використані для друку принтів і зображень: однотонні толстовки - один з найпопулярніших об'єктів молодіжної моди. Промоутери і продавці, вбрані в такий одяг, виглядають дуже привабливо.
  4. Куртки з корпоративною символікою можуть використовуватися в ході осінніх і зимових промо-акцій. Такий одяг з логотипом є оптимальною уніформою для кур'єрів, експедиторів, працівників складу, водіїв, охоронців, прибиральників, продавців виносних лотків.
  5. Жилети / безрукавки - недорогий предмет, моментально перетворює будь-якого промоутера або продавця, у що б той не був одягнений. Друк на тканині дозволяє розмістити номер телефону та адресу сайту.
  6. Сорочки з символікою бренду і назвою компанії можуть стати частиною уніформи співробітників сервісного центру, виїзних майстрів, працівників виробничого підрозділу.
  7. Спецодяг призначена для захисту співробітників фірми від впливу різних несприятливих чинників. Крім своїх основних функцій, спецодяг може успішно виконувати роботу по просуванню торгової марки.
  8. Футболки / светри - оптимальний тип корпоративного одягу для торгових агентів, продавців, які працюють в залах, працівників контор, виконробів.
  9. Плащі - необхідна річ при проведенні промо-акцій в міжсезоння. Співробітники, які беруть вантажі на рампі, що переміщаються по території між складом і офісом, також мають потребу в надійному дощовику.
  10. Одяг для спорту теж може послужити добру службу в розвитку і просуванні бренду. Футбольна або баскетбольна команда в одязі з корпоративною символікою виглядає вельми переконливо.

ДРУК НА ОДЯГУ за найкращими цінами: широкий асортимент продукції ТМ JHK T-shirt (Іспанія)

У нас ви можете замовити друк на текстилі і трикотаж з логотипом в кількості від 100 шт. Готова партія доставляється в будь-яку точку м. Львова і всієї країни. Хочете уточнити деталі? Будь ласка, відразу телефонуйте! Ми врахуємо будь-які ваші побажання!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь