Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кільцеві струмознімачі - що це, сфера застосування

Представлені кільцеві струмознімачі використовуються в галузях з найсуворішими умовами, таких як: нафтогазова, нафтохімічна, гірничодобувна і прохідницька галузі, а також на складських терміналах.

Наше підприємство підприємство розробило спеціальне рішення кільцевого токос'емника для очисних споруд в нержавіючому корпусі, яке встановлюється над мостом мулососа / мулозбирача. Даний струмознімач /tokopriemnik передає електричний сигнал від нерухомої частини до обертаючогося вузла / механізму.

Конструктивні особливості

За допомогою стандартних кільцевих струмознімач можна здійснювати передачу аналогових сигналів від 0 до 20 мА або від 0 до 10 В, а також передачу цифрових сигналів до максимум 500 кБод.

Спеціальні кільцеві струмознімачі КТ03, які зроблені з високоякісних матеріалів, використовуються для передачі даних зі швидкістю більш ніж 500 кБод, в тому числі і для відеосігнальной передачі.

Переваги даного струмознімача:

Корпус струмознімача виконаний з нержавіючої сталі.

Для запобігання примерзання щіток до контактних кілець струмознімача в його корпус встановлена система підігріву.

Конструктивні особливості струмознімача забезпечують простоту обслуговування.

Галузь застосування:

  1. водоканали;
  2. комуночістводи;
  3. очисні споруди;
  4. шламбассейн;
  5. роторні відстійники;
  6. циркуляційні мулоскреби для водоочисних споруд;
  7. підприємства з переробки цементу, глини, вапна.

Кільцевій струмознімач (струмоприймач) призначений для підведення постійного і змінного струму від нерухомого джерела до рухомих частин, що повертаються або обертових механізмів.

Кільцевій струмознімач складається з кілець і щіткотримача з прилеглими щітками. Принцип роботи токос'емника: при обертанні токос'емника щітки ковзають по кільцях, і завдяки контактній натискання щіток знімається підводиться напруга з кілець. Кільцеві струмознімачі можуть бути як в наявності так і під замовлення.

Токопідвід до рухомих механізмів

Системи передачі енергії до різних рухомим механізмам нашого виробництва діляться на два типи:

1) кабельний токоподвод;
2) тролейний токоподвод.

Виконання і якість наших токоподводов забезпечує простоту установки і практично повна відсутність необхідності проведення технічного обслуговування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь