Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види повітряних куль на свято: 10 цікавих ідей

Повітряні кулі - відмінний варіант прикраси на будь-яке свято. Можна просто розвісити їх по приміщенню, і вже буде красиво. Є варіанти цікавіше - незвичайні кульки, композиції з них, з декору викладають слова, цифри. Така прикраса порадує людини будь-якого віку незалежно від приводу, по якому організували торжество.

Для яких подій підходить?

  1. День народження, Новий рік, 8 березня і інші свята;
  2. виписка з пологового будинку;
  3. весілля;
  4. дівичник-вечір;
  5. річниця;
  6. побачення, вибачення і будь-яка подія у закоханих;
  7. фотосесія;
  8. корпоратив.

Асортимент кульок

Фахівці з https://www.giraf.net.ua підказали нам 10 цікавих ідей, якими ми хочемо з вами поділитися:

  1. композиції з повітряних кульок;
  2. виписка з пологового будинку;
  3. індивідуальна напис;
  4. кульки цифри;
  5. великі кулі;
  6. фольговані кулі;
  7. на день народження;
  8. кульки з конфетті;
  9. набори куль;
  10. коробки з кулями.

Композиції з повітряних кульок оптом складаються найрізноманітніші: у вигляді сердець, зірок, тварин, квітів та інших фігур. Елементи поєднуються за кольорами, виглядають красиво і цікаво. Це яскраве і оригінальне рішення. Можна замовити вже готовий варіант або скласти композицію на свій смак. Зазвичай цей декор розміщується біля входу або вікна.

Поява дитини - важлива подія. Кульки зроблять виписку з пологового будинку незабутньою. Є кулі у вигляді колясок, немовлят, дитячих атрибутів, лелеки. Можна вибрати поодинокі кульки або скласти повноцінну композицію. В основному кулі на виписку представлені в блакитному (якщо народився хлопчик) або рожевому (якщо народилася дівчинка) відтінках.

Індивідуальна напис на кулі стане альтернативою привітання. Людина, якій піднесуть це прикраса, буде радий отримати оригінальний подарунок і зрозуміє, що про нього згадали не в останній момент. Кулі з написом підійдуть на будь-яке свято, слова вибираються в залежності від події.

Кулі у вигляді цифр ідеальні на Дні народження, річниці. Вони підкреслюють важливість початку події. Цифри робляться з фольгованого матеріалу, надовго зберігають гарний вигляд. Вони бувають різними: однотонними і різнокольоровими, з візерунками і без них, об'ємними або написаними на круглих кулях.

Великий куля - помітна частина декору на святі. Він дарує радість і позитив. Гігантські кулі обробляють особливим способом, за рахунок чого вони близько місяця залишаються в первісному вигляді. Вони є однотонні, різнобарвні, з додаванням блискіток і яскравих малюнків. Буває, на них написані привітання і визнання в любові.

Фольгірованние кульки зустрічаються рідше звичайних гелієвих. Їх багато різновидів: зі святковими печатками або малюнками, у вигляді смайликів, торта, тварин персонажів мультфільмів і ін. Для робочого заходи ідеальні фольговані кулі зірочки або сердечка без малюнків.

Для Днів народження існує величезний асортимент кульок. З однотонних можна скласти гарну композицію. Є перламутрові прикраси, з блискітками, написами, у вигляді святкових тортів, морозива. Кулі для дітей - з тваринами, персонажами мультиків і казок, для дорослих - у формі пляшки шампанського.

Конфетті зроблять свято або захід радісніше, яскравіше. Зазвичай їх додають в прозорі гелієві кульки. Конфетті бувають різних кольорів: золотого, жовтого, срібного, білого, чорного, червоного, рожевого, синього, блакитного, зеленого, фіолетового та ін. Вони красиво літають всередині кулі.

Набори з гелієвих кульок - персоналізований подарунок на будь-яке свято. На них можна додати написи, фотографії. Набори створюються з різних видів куль: великих, фольгованих, з конфетті і т.д.

Коробка з кулями здивує і обрадує як дитину, так і дорослого. Велика коробка заповнюється кульками та доставляється людині. Коли він її відкриє, прикраси самі вилетять назовні.

Источник: https://www.giraf.net.ua/



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь