Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо фітнес центр: що враховувати?

Далеко не кожній людині легко даються заняття спортом. Стимулювати себе можна, купивши абонемент у фітнес-клуб. До того ж такі спортивні центри відмінно оснащені - тренування вийдуть більш ефективними. При бажанні ви зможете скористатися послугами персонального тренера або записатися на групове заняття.

У скільки обійдеться відвідування фітнес-клубу?

Вартість залежить від безлічі факторів. Має значення навіть місто. Ціни на абонементи спортивних центрів однієї мережі, розташованих в різних населених пунктах, зазвичай відрізняються. Запросити ціни на фітнес клуб у Львові можна на сайті Leoland https://leoland.ua.  Тут вам нададуть актуальну інформацію.

Має значення, на який термін ви берете абонемент і на скільки занять. Чим більше, тим дорожче доведеться заплатити. Однак у перерахунку на 1 заняття виходить набагато дешевше.

Тип абонемента теж потрібно враховувати:

  1. All inclusive;
  2. All inclusive + додаткові послуги;
  3. абонементи з тимчасовим обмеженням (ранкові, денні, вечірні).

Якщо у вас стабільний графік - має сенс заощадити і взяти абонемент на конкретний період часу. До того ж варто продумати, які саме послуги вам потрібні. Вони можуть включати масаж, обгортання, безкоштовне приміщення фітнес-бару, оренду шафи, іменний банний халат, персональні тренування, гостьові візити. Враховуйте, що в рамках абонемента такі послуги обходяться дешевше, ніж при окремому замовленні.

Не забувайте про акції. Час від часу їх проводить кожен спортивний центр, щоб залучити нових клієнтів. Знайти інформацію можна у відповідному розділі сайту.

Рекомендації по вибору фітнес-клубу

Шукайте спортивний центр, який знаходиться недалеко від вашого будинку. Якщо ви плануєте займатися перед роботою - можна підшукати варіант поруч з офісом. Головне - переконайтеся, що в центрі вистачає душових кабінок з гарячою водою, щоб не доводилося стояти в черзі.

Відразу вивчіть розцінки. Переконайтеся, що зможете без проблем оплачувати послуги протягом тривалого періоду. Інакше фінансові труднощі можуть стати причиною, по якій ви закинути заняття спортом.

Вивчіть розклад - наскільки воно для вас зручний. Звертайте увагу на групові заняття. Навіть якщо ви зараз плануєте відвідувати тільки тренажерний зал, в наслідок може захотітися чергувати такі навантаження з йогою або пілатесом.

Перевіряйте репутацію фітнес-центру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь