Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати гірський велосипед?

Гірські велосипеди володіють особливою універсальністю, завдяки якій їх можна використовувати для різних завдань. Вони відмінно підходять для перевезення продуктів, велопрогулянок, а також для тривалої подорожі. Найголовніше призначення гірського велосипеда полягає у відмінній можливості долати найскладніші маршрути. Щоб правильно вибрати гірський велосипед потрібно обов'язково враховувати важливі нюанси.

Також придбати гірський велосипед рекомендуємо в надійному місці, наприклад, в інтернет-магазині Велотрейд, де продаються якісні товари. Перед покупкою особливо важливо ознайомитися з асортиментом гірських велосипедів, адже вони бувають різних видів.

 

Критерії вибору

В першу чергу слід визначитися зі стилем їзди. Також важливо визначити частоту і географію поїздок. Адже в різній місцевості буває різна особливість рельєфу, в тому числі і дорожнього покриття. З цієї причини горные велосипеды обов'язково слід підбирати з урахуванням складності маршруту.

Якщо необхідно долати круті підйоми або їздити по брудних дорогах, краще віддати перевагу велосипедам, які відносяться до типу хардтейл.

Також обов'язково потрібно враховувати оптимальний бюджет. Адже вартість гірських велосипедів може дуже відрізнятися.

При виборі гірського велосипеда важливо враховувати, що всі байки збираються з одних і тих же компонентів. Різниця полягає в бренді, а також в рівні комплектуючих. Тому зовсім не важливо, яку марку вибере початківець-велосипедист. Найголовніше, щоб у велосипеда була висока якість.

Вибираємо гірський велосипед за типом рами

Рами бувають жорсткими або з пружиною. Жорстка рама (хардтейл) дозволяє набагато легше крутити педалі. Класичний гірський хардтейл - являє собою універсальний варіант, який ідеально підходить для різних завдань. Адже він досить невибагливий, його можна модифікувати з урахуванням всіх вимог, а також пропонується широкий вибір комплектуючих.

Перед придбанням гірського велосипеда слід провести тестову поїздку, визначити чи зручно людині, а також чи влаштовує її якість їзди. Якщо немає можливості спробувати велосипед у справі, в такому випадку можна просто посидіти в сідлі. Оскільки є різні параметри гірських велосипедів, можна знайти той варіант, який буде ідеально підходити відповідно до росту. Також важливо правильно налаштувати амортизатори коліс під свою вагу.

Найголовніше, щоб було зручно і комфортно. Всі комплектуючі незалежно від бренду повинні бути якісними.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь