Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Огляд планшета від Apple - iPad Pro 12,9 дюймів 2020: майбутнє комп'ютерів?

Особливості дизайну

Корпус зроблений з цілісного алюмінієвого листа і міцного скла. За своїм дизайнерським рішенням він повністю повторює 10,5-дюймову модель. А ось габаритні розміри цього пристрою вражають: 305,7 * 220,6 міліметрів, хоча товщина гаджета залишилася колишньою - всього 6,9 міліметрів. Вага планшета на подив невеликий - всього 677 грамів (692 - для SIM-модифікації), а це на 36 грамів менше, ніж у попередніх моделей.

Лицьова панель планшета насамперед дивує величезними розмірами екрану: він, здається, трохи поступається листу стандартного формату А4. Набір роз'ємів в iPad Pro поки поступається ноутбуків: на верхньому ребрі розташовується звичайний «міні-джек» 3,5-мм для навушників, є оригінальний роз'єм Lightning в нижній частині і Smart Connector для підключення клавіатури зліва. Залишилися на колишніх місцях кнопки управління звуком і power, сканер відбитка пальця по центру і чотири динаміки - по одному в кожному кутку планшета.

З видимих змін: виступає камера на задній панелі, під нею з'явилася спалах. Ще одна зміна - панель верхній частині тепер не чорна.

Випускається нове покоління iPad Pro в трьох колірних рішеннях: сріблястому, золотом і сірому. Поверхня планшета не мазка, відбитків на ній практично не видно, чого не скажеш про екран, але цю проблему легко вирішує чохол. Придбати за вигідною ціною - ось ссылка.

Відмінності Apple iPad Pro 12.9 від попередньої моделі

Фактично, новий Apple iPad Pro 12.9 (АППЛ Айпад Про 12.9) має ті ж фізичні розміри, що і його попередник, і на 10 г важче. Найсерйознішим відзнакою є надширококутний камера з роздільною здатністю 10 мегапікселів (MP) і сканер виявлення і вимірювання дальності (лідар) в системі задньої камери нового iPad Pro, яка підтримує широкоугольную камеру 12 Мп свого попередника. Ці доповнення можуть бути причиною того, що нові планшети трохи важче моделей iPad Pro 2018 року.

Випуск iPadOS 13.4 забезпечує офіційну підтримку миші і трекпада для всіх моделей iPad. НовийApple iPad Pro 12.9 вже має підтримку миші і трекпада з моменту запуску iPadOS 13 у вересні минулого року, в моделі 2018 року таких функцій немає.

Apple iPad Pro 12.9 (2020) оснащений новим процесором Apple A12Z Bionic, який, за словами Apple, перевершує процесор в переважній більшості портативних ПК, проданих в минулому році. Цей чіп також має новітню технологію Wi-Fi 6.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь