Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кавова машина в оренду - переваги

Професійний апарат для приготування кави оснащений збільшеним бункером для зерен, який розрахований на 1,5 кг, баком для води - 8 л, можливістю підключення до зовнішньої каністрі або бутель, а також до системи водопостачання. Його меню русифіковане, тому користувачеві нескладно розібратися з управлінням та обслуговуванням. Устаткування укомплектовано:

  1. кабелем;
  2. молочною трубкою;
  3. трубкою для подачі води;
  4. гайковим ключем, налаштовують ступінь помелу;
  5. інструкцією.

Кавомашина, взята в оренду, прикрасить будь-яке приміщення - вона виконана в сучасному дизайні (колір срібний, чорний, деталі покриті хромом). Її потужність 1500-1700 Вт. Кавоварка в добу здатна виготовити до 150 чашок. Висота чашки регулюється: від 7 до 17 см. Вибирати вид напою зручно - дисплей кольоровий, сенсорний. Дізнатись більше про прокат кофемашин можна за посиланням.

Габарити: 580 × 410 × 500 мм. Управління - сенсорне, користувачі легко знаходять улюблений варіант і натискають на його зображення. За допомогою графічної системи оповіщення машина підказує час для очищення контейнера від гущі і автоматичного очищення апарату. Контейнер для відходів розрахований на 60 порцій. Капучіно можна приготувати в одне натискання.

Взявши супер автоматичну кавоварку в оренду, можна готувати 30 видів напоїв. Меню напоїв налаштовується, на дисплей можна вивести потрібні напої, а решта приховати. Основні напої:

  1. еспресо;
  2. капучіно;
  3. американо;
  4. латте;
  5. лунго;
  6. рістретто;
  7. флет вайт.

Є можливість приготування подвійних напоїв.

Керамічні жорна вбудованої кавомолки мають ресурс 500 кг, 5 ступенів помелу. Система працює на диво тихо.

Великим плюсом є наявність окремого носика для чистої води. У більшість інших кавоварок чиста вода наливається з кавових носиків, через що в воду потрапляють залишки кави. Є підсвічування чашки.

Кава, доступна в будь-який час

Ця професійна кавоварка дозволяє готувати індивідуальні напої. Для оптимального змішування інгредієнтів потрібна відмінна піна. Суперпенка з цієї кавомашини повністю влаштує цінителів кави. Вони насолоджуються ароматними, насиченими видами кави і перебувають в радісному і бадьорому настрої весь день.

Компанія https://yourcoffee.in.ua/ супроводжує обслуговування кавоварок, взятих в оренду, а також поставляє свіжообсмаженої кавові зерна. Наш фахівець привозить, налаштовує кавоварку, навчає співробітників користуванню.

Якщо щось закінчилося кави, вода, переповнився контейнер для відходів або щось зламалося на дисплей виводиться докладна інформація про несправності.

Чим хороша нова кавоварка

Кофемашина-суперавтомат - одне з кращих рішень для забезпечення співробітників кавовими напоями по продуктивності, простоті обслуговування і пріготовленіякофе, а також для використання в ресторанах, кафе, їдальнях. Візьміть таку кавоварку в оренду для бару, кав'ярні, середнього або великого офісу, і ви не будете знати проблем! У ній реалізовані передові технології для прискореного і спрощеного до елементарного рівня приготування ароматних кавових напоїв - класичних і з додаванням молока.

Ви можете взяти в оренду кавоварку безкоштовно і користуватися, купуючи кавові зерна в інтернет-магазині yourcoffee.in.ua. Багато офісів і заклади громадського харчування України вже користуються нашими послугами!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь