Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати редуктор?

Процесу вибору редуктора слід приділити велику увагу, оскільки від його надійності будуть залежати надійність і продуктивність обладнання.

В першу чергу необхідно визначити комерційні і технічні вимоги, що пред'являються до приводу. Цей крок часто не береться до уваги, однак, це важлива частина процесу проектування. Ви повинні чітко усвідомлювати, які мінімальні технічні вимоги будуть пред'явлені до обладнання, які параметри бажані, а які просто необхідні. У той же час доцільно визначити бюджет.

Далі потрібно вибрати тип приводу. Існує велика кількість типів мотор-редукторів, які пропонує НТЦ Редуктор, кожен з яких має ряд особливостей і переваг. На цьому етапі необхідно визначити, який з параметрів (потужність, ефективність, крутний момент, термін служби, рівень шуму і т.д.) є найбільш значущим для обраного застосування. Для цього можна скористатися сервісом з підбору редуктора.

На третьому етапі необхідно оцінити додаткові критерії, такі як габарити, зручність монтажу, відповідність специфічним вимогам. Після є дві альтернативи: виготовляти мотор-редуктор на замовлення або ж придбати готову модель.

Далі необхідно встановити обраний мотор-редуктор в зразок обладнання і провести декілька тестових запусків в умовах, найбільш відповідають експлуатаційним. Перегрів двигуна, неприродний шум або ж очевидне напруження роботи говорять про те, що необхідно повторити процес вибору або звернутися за консультацією до виробника редуктора.

Хоча процес вибору мотор-редуктора трудомісткий і тривалий, правильно підібраний привід дозволить оптимізувати виробництво і збільшити його ефективність. З точки зору кінцевого користувача відповідний обладнанню мотор-редуктор знижує експлуатаційні витрати і підвищує продуктивність.

Придбавши апарат напівавтоматичного зварювання майбутній зварник повинен доукомплектувати його вуглекислотним балоном, регулятором тиску, шлангом подачі газу і підігрівачем. Підігрівач вуглекислоти необов'язковий, але він дуже виручає якщо газ, внаслідок порушення технології при виробництві, переповнений водяними парами.

Роль вуглекислотного редуктора в зварювальному процесі

Пристрій, через спеціальну прокладку, зафіксовану на вхідному штуцері, накручується на різьблення вентиля вуглекислотного балона. Гумовий шланг однією стороною вставляється в вихідний штуцер пристрою, а інший в штуцер розташований в корпусі зварювального джерела.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь